Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpeğimi Vermek Zorundayım-dogo argentino-

odys1

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
iarwain said:

bende başka bi kafa açıyım ozman.
5199 sayılı hayvanları koruma kanununa göre,türkiyede Dogo Argentino beslemek yasak.ha diceksiniz uygulaması yok.gıcık bi komşunuz çıkıp ispiyonlarsa uygulamasını gayet güzel yapıyorlar.

kime ispiyonluyoruz ki? uygulamalar gerçekten var mı? beni rahatsız edenler var baya, onları araştırıp şikayet ederim..

bu arada red haklı.sorarlar niye aldın diye.almasaydın derler.çünkü herkes aynı hatayı yapsa ortalık evlatlık vermeye çalışanlarla dolar.yani yapılmaması gereken bir şey.üslubu önemli değil bence.köpeğin sorumluluğu hala adamda.5 sene sonrasını düşünmeden alırım 1 2 sene bakıp birine veririm nasılsa kafası olmaması lazım
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
Husky cinsi köpeğime aile arıyorum!!

Benim kızım 4.5 yaşında bir husky. İzmir'de yaşıyorum. İş yerimin tahsis ettiği lojmanda köpek yasak olduğu için kızımdan ayrılmak zorundayım. Bu nedenle onu benim gibi sevecek bir aile arıyorum. Tuvalet eğitimi olan, uysal ve çok duygusal bir köpektir. Bilhassa bu türü seviyor ve husky üretmek de istiyorsanız köpeğim çok uygun. İlgileniyorsanız lütfen aşağıdaki mail adresinden iletişime geçebilir misiniz.

[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...