Iggy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 yassahsa beslemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 alacaksanız alın köpeği elim ayağım titredi sinirden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 iarwain said: bende başka bi kafa açıyım ozman. 5199 sayılı hayvanları koruma kanununa göre,türkiyede Dogo Argentino beslemek yasak.ha diceksiniz uygulaması yok.gıcık bi komşunuz çıkıp ispiyonlarsa uygulamasını gayet güzel yapıyorlar. kime ispiyonluyoruz ki? uygulamalar gerçekten var mı? beni rahatsız edenler var baya, onları araştırıp şikayet ederim.. bu arada red haklı.sorarlar niye aldın diye.almasaydın derler.çünkü herkes aynı hatayı yapsa ortalık evlatlık vermeye çalışanlarla dolar.yani yapılmaması gereken bir şey.üslubu önemli değil bence.köpeğin sorumluluğu hala adamda.5 sene sonrasını düşünmeden alırım 1 2 sene bakıp birine veririm nasılsa kafası olmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 dolar degil zaten yol sokak hayvan dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 thecure said: kime ispiyonluyoruz ki? uygulamalar gerçekten var mı? beni rahatsız edenler var baya, onları araştırıp şikayet ederim.. belediyelerin veteriner işleri şube müdürlüğüne şikayet ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Irmak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Husky cinsi köpeğime aile arıyorum!! Benim kızım 4.5 yaşında bir husky. İzmir'de yaşıyorum. İş yerimin tahsis ettiği lojmanda köpek yasak olduğu için kızımdan ayrılmak zorundayım. Bu nedenle onu benim gibi sevecek bir aile arıyorum. Tuvalet eğitimi olan, uysal ve çok duygusal bir köpektir. Bilhassa bu türü seviyor ve husky üretmek de istiyorsanız köpeğim çok uygun. İlgileniyorsanız lütfen aşağıdaki mail adresinden iletişime geçebilir misiniz. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 ben husky üretmek istiyorum!! additional supply depots required Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Kutup köpeğinin İzmir'de işi nedir ya yazık olmuş hayvana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 izmirde kızlar teklif ediyor diye duymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 iş yerinin bulduğu lojman çocuk almıyorsa çocuğunu da mı terk ediceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 maaşı güzelse neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 bide lojman ev kirası yok ısınmasıydı suyudu doğalgazıydı kafan rahat güvenlik fln da vardır. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Küpecik hem sağır hemde erkekse para etmez ha dişi olaydı sorun yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar