di Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Selam, MotioninJoy ile deniyorum ama controller'i port ustunde gormesine ragmen ds3 tool icinde waiting deyip kaliyor. Driver'larimiz artik imzali dedikleri icin driver zimbirtisini devre disi birakmadan deniyorum ama olmadi bir turlu. Var midir calistirabileniniz ya da bu tip bir sorun yasayaniniz acep ?
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 mokoko said: http://www.gamefront.com/how-to-use-a-ps3-controller-on-a-pc/ şurdakini kullanarak baya baya uzun zamandır kullanıorm ps3 kolunu pc'mde. hiçbi problem yok. sadece usb'den çıkarınca ps3 açılıo otomatik olarak :D eğer biraz uğraşırsanız bluetooth'la kablosuzda kullanımı varmış ama ben okadar uğraşmadım. şunu yaparak çalıştırıorm baya zamandır. taş gibi çalışıo.
di Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Abi denedim bunu. Calismayinca digerini denedim ama nafile ikisinde de. Toptan bi reboot edeyim bakalim belki calisir.
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 her bluetooth dongle desteklemiyor, onun dışında kablolu çalıştırmayı başardın mı?
di Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Yok abi. Bluetooth ile denemedim zaten hic, direkt kablo yeter bana ama basaramadim.
Öne çıkan mesajlar