Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Bide Youtube Kayıtlarına o kadar aldanmayın adam o kadar dandik çekiyorki oyun takılıyormuş sesler rezaletmiş gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Bu arada MeltyBlood'un mangası varmış hatta 32.chapteri ile bitmiş şimdi okudum tavsiye ederim hikayeyi daha önce bilmiyordum, kötü değil diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Gene nasu yazıyor hikayesini de çok dandirik esasında bakma. Neko arcı mecha hisuiyi amber detektifi falan koysalar anlardın. PC oyunları için ingilizce patchi var bu sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 type moon un animeleri karistiriyordum da , bu sanirim ilk anime leri, digerlerini seven biri olarak bunu napayim ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 pek iyi değil tsukihimenin animesi. ortalama bir routeu ortalama bir şekilde anlatıyor. sıkmazsa visualnovelını oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar