Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sayntifik calculator

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok mühendis var burada (ardeth dedi)
efenim bana düzgün hesap makinası lazım
equationlarımı tek satıra indirmesin, inanılmaz sinir oluyorum, a^2+5 yazıyor, a^(2+5) mi (a^2)+5 mi ayırt edemiyorum, tilt oluyorum.

aslında android tabletim var, adam gibi app yok mu lan
Mesaj tarihi:
http://www.taschenrechner.org/images/Classpadhp1.gif

linkledigim bu makinanın ekranı. bilgisayar programı halinde de var. kendisini de kullanıyorum memnunum.
Mesaj tarihi:

evet o dezavantajı var ama satır icinde sol/sag yön tuşlarıyla satırın başında ne var sonunda ne var kolayca ogrenebılıyorsun.

bahsi gecen ucuz ama cok islevli makina

20 tl ye felan sundan alırsan ömrü billah sıkıntı cekmezsin

azcık daha para verip programlanabılır alayım,arada ufak scriptler yazarım dersen 30-100 tl arası canavar makınalar var ama cogu unıversıte bunlarla sınava almaz,yasaktır.

Mesaj tarihi:
"nutella yerim" said:

evet o dezavantajı var ama satır icinde sol/sag yön tuşlarıyla satırın başında ne var sonunda ne var kolayca ogrenebılıyorsun.

bahsi gecen ucuz ama cok islevli makina

20 tl ye felan sundan alırsan ömrü billah sıkıntı cekmezsin

azcık daha para verip programlanabılır alayım,arada ufak scriptler yazarım dersen 30-100 tl arası canavar makınalar var ama cogu unıversıte bunlarla sınava almaz,yasaktır.

(tu)
Mesaj tarihi:
o da iyimiş,ben de makina okudum hesap makinasız girdigim sınav sayılıdır ^^

ilk sınıf teknik resim,orientation dersleri vs derken kullanmazsın da artık 2 olduysan ufaktan başlarsın butunlesmeye,ben okulu bitirdim hala evden cıkarken sag arka cebe sokuyorum makineyi.
Mesaj tarihi:
abi önemli olan programlanabilri olması degil bu makinalarda. Hem işlemini rahatça yazabiliyosun ve görebiliyosun. ayrıca herşeyin logunu tuttugundan 5-6 işlem öncesini görebiliosun bi hata varsa kontrol etmesi rahat.

ya da bi işlemi çokça kez yapacaksan verileri değiştirmesi kolay.
Mesaj tarihi:
abi 50 tl bile degil 10-15 tl o ilk koydugum makina ama sen bilirsin.

bak bir de şöyle düşün,şimdi öğrencisi ve bu makinayı buyuk cogunlukla sınavlarda kullanacaksın,buyuk ıhtımalle su ozellıklerınden oturu sınava almazlar bunu

NOTES – Put the math in writing. Include the word problem with its solutions and explain problem-solving approaches – right in the handheld or computer software. Question-and-answer templates allow educators to prompt students to show solutions

.
VERNIER DATAQUEST – Create a hypothesis graphically and replay data collection experiments. Use in conjunction with the TI-Nspire Lab Cradle.

e evde veya proje ıle ugrasırken de butun hesaplamaları matlabdan yaparsın

ha mezun olunca efsane bi makinam olur sahada her yerde kullanırım diyosan al ama ogrenci işi degil pek bu.
Mesaj tarihi:
valla o ilk verdikleri çöp makineleri almak yerine. sağlam bi makine alın.

bi süre sonra zaten gereken konularda kendi kodlarınızı yazmaya başlayacaksınız. işinizin de hesap kısmında kullanırsınız tıkır tıkır.
Mesaj tarihi:
ha bu arada aletin program formatı tns abi, netten proğram aratırken filetype:tns diye aratırsın.

renkli ekranı olan cx hariç hepsi sınava girer. cas olanın yenileri ile amerikadaki sınavlara bile girebilirsin.

tepesinde test ready tuşu var. ona basılıyor gavur sınavlarına girerken. orada bile kimse laf edemez.

legal yani.

cas'ın eskisinde -benimkinde- test ready tuşu yok. zıhzıhzıh

çok dert bişi değil ama tr'de bu kısmı. kimsenin bildiğini bile sanmıyorum.
  • Yeni Oluştur...