MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Prodigy konserine kimler geliyor beyler? Biz heralde bi dünya kafa gidip. akşam 4 te girip sabaha kadar kalıcaz.. Valla son yılların en sağlam partiside olacak. 250 kaat para ayırdım sırf buna.. Ne zamandır evden çıkmıom boğazımdan kestim şerefsize.. Tabii 2 bilet alıcam.. [signature][hline]#include main(void) { while(1) printf("tavuk yumurtadan cikar, yumurta tavuktan cikar, ");} [Bu mesaj nedanko tarafından 02 Ekim 2004 02:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Ben gelirdim ama istanbulda değilim :([signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar