Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Bir parça can sıkıntısı bastı yine içimi...Malum,horace gibi bir pad im yok çizecek.1996 dan kalma efsanevi mausumlada çizmek değil,doğru dürüst tıklama bile yapamıyorum nazik olarak :] Resimlerde arak olan resimcikler var...Webden,eski cd arşivlerimden,hatta videolardan bile alınanlar var. Umarım beğenirsiniz....Minik hataları,tam oturtulmamış çizgileri saymayın :) En fazla üzerine düşmeye çalıştığım "Ağlayan kapı" oldu...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Yarışa Gittim Gelicem!10 Ekim Alanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 demek horace değilde tableti çiziyordu şimdiye kadar . horacede iş yok yani :)[signature][hline][b] Niceleri kendi zincirlerini cözemezler de, dostlarinin azatcisidirlar[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ucuncu goz acilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ben de diyorum bu adam mausla bu kadar duzgun nasıl ciİyo megersem padmiş vay anasını horace da iş yok yani aynen :) padi olan mod oluyo :) şaka tabii horacecım alınma[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: dom, 30 Eylül 2004 16:46 tarihinde demiş ki: ucuncu goz acilmis. Kuzenim gelip yapmış onu :D [hastanım] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 uper... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar