MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Evet bir yayına daha hoşgeldiniz. Techno gidiyorum bu gece.. http://212.98.241.78:9000/listen.pls[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 sen negzel yayın yapabiliyorsun benim topicimi kitlediler.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Ben rekabet etmiyorum, gece yarısı pati fm kapalıyken açıyorum..[signature][hline]#include main(void) { while(1) printf("tavuk yumurtadan cikar, yumurta tavuktan cikar, ");}
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Rekabet kaliteyi artttırır.[signature][hline]Allah kahr bela..
Korax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Sakla samanı gelir zamanı :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Öne çıkan mesajlar