Catrenox Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Selamlar, bugün okuldan aldığım HP laptopu açmaya çalıştığımda kablosu takılı değilken çalışmıyordu, şarja taktım bu sefer açıldı ama ekranda şarj seviyesini, takılı olup olmadığını gösteren herhangi bir işaret, icon yok. Kabloyu çıkarınca da direk makina kapanıyor. Google'da falan aradım, Ubuntu ile ilgili sitelere de baktım ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ubuntu şarj %100 olduğunda göstermiyor icon, ayarlamak gerekiyor onun için, ama boot ettikten sonra pilde bi sıkıntı varsa, kapasitesi falan düştüyse onun haberini verir normalde, belki pil tamamen öldüyse %100 falan rapor ediyor olabilir, windowsta durum nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 hangi ubuntu sürümü bi de bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 pil ölmüş büyük ihtimalle. Wİndowsta da olmuştu arkadaşa. Akıllım kendini normal pc sanmaya başlamıitı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar