elvyn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 beyler cuma, pazartesi salı islam konfreansı yuzunden okulum tatil. Beşiktaş atatürk anadolu lisesinde okuyorum ve yanımızda conrad hotel var. bu natodur carttur currttur da oraya gelecekmiş çarşamba da istanbulun kurutluşu 6 gun ense yapcam oooh.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Beyoğlu'nda bir dalga yok ühü.[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder: -Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum? -Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam.
sheref Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ehüeh şanslı öörenci :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn |
skyly Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ohh ne kadar güzel :) iyi tatiller valla[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
elma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 sonra niye bu gençler böle tembel . ota 13oka tatil versinler[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected]
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 nato da ilk defa bi ise yaradı :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: W3r3wolf, 30 Eylül 2004 17:50 tarihinde demiş ki: Beyoğlu'nda bir dalga yok ühü. bi tek bizim okul sabancı filan da tatil degil.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
elm Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Ne güzel ya keşke bizim ki de olsa lise sonuz zaten sonuna kadar saklıcaz dewamsızlığı ohoo.Gerçi bana niye gidiyorsun okula biz bakarız çaresine heyet raporu alırız diyolar ama bilmiyom belki sorun çıkar =)
Kaish Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 izmir ataturk liseside olsaydi bizde tatil yapardik[signature][hline]dunya delikanli olsa yuvarlak olmazdi
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 napiyim heh imrendir sen bide beni sonra neden asabiyim pehh[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ben de diyodum bu okul boktan sufermiş megersem bizim camdan bakınca mitin silahlı korumasını goruyosun sınıfta radyo parazit yapıyo mitin dinleme koruması felan :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 oh walla ne güzel :) ben hiç adam gibi tatil yaptığımı hatırlamıom sömestr bile 2 12'de bitiyordu :) adama kafadan 6 gün ohh miss.[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++
laverda Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ehue ben dersanedeyim ben napayım bana hiç tatil yoq[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
sheref Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 çarşamba herkses tatil ama dimi ??[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | [Bu mesaj sheref tarafından 30 Eylül 2004 18:44 tarihinde değiştirilmiştir]
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 yes :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
sheref Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 e güzel :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn |
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 bizim ki daha guzel abi sabaha kadar patideyim.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
bega Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 hadi geçmiş olsun toplantı iptal edildi eheh milletin nazarı değdi tabi bööle topik açarsan olacağı budur :P :P :P[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 çarşamba üniler tatil mi?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Benim cuma günleri hep tatil (daha doğrusu boş :)).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: lord_elvyn, 30 Eylül 2004 17:49 tarihinde demiş ki: beyler cuma, pazartesi salı islam konfreansı yuzunden okulum tatil. Beşiktaş atatürk anadolu lisesinde okuyorum ve yanımızda conrad hotel var. bu natodur carttur currttur da oraya gelecekmiş çarşamba da istanbulun kurutluşu 6 gun ense yapcam oooh. bence hemen okadar sevinme şuna bi bak http://forum.paticik.com/view.php?id=91193[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 okudum ehueuhuehh[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! !
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ÇArşamba üniversiteler tatil değil. Liselerin tatil olduğu hiçbir gün üniversiteler tatil değil. Amma velakin mensunu bulunduğum İstanbul Üniversitesinin açılmasına hala 10 gün var. Liselilere duyrulur, liselilerle aynı zamanda kapanıyor. Ve zamanında çıkmış olaylar yüzünden cumaları genelde ders yoktur, haftasonları kafadan üç gün. Mis gibi.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Öne çıkan mesajlar