karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 yakınında bi yerlerinde Lisa Hayes resmi olan var mı ? webi didik didik ettim de dogru durust bi resmini bulamadım, daha çok bi wallpaper yapmak için istiyorum, mümkünse elinizdeki bilimum lisa hayes resimlerini [email protected] adresine mailleyebilirseniz çok makbule geçer. (veya bi website adreside olur)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Misa Hayase olarak aratırsan :)[hline]Endure. In enduring, grow strong...
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Şimdi mail falan beni bozar o yüzden buraya koyuyorum isteyenlere [hline]Thief of Paticik[Bu mesaj KARAMURAT tarafından 21 May 2003 10:47 tarihinde değiştirilmiştir]
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Çok küçükken izledim ama hatırladığım kadarıyla şarkıcı kız daha güzeldi olayın asıl adamıyla bir yerlerde kapalı kalıyorlardı sonra anlaşamıyıp kurtulduklarında ayrıldılar adamda lisa gitti :)
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 kızın adı neydi yaw??? minmay de yazış eheh :)[hline]Endure. In enduring, grow strong...
Öne çıkan mesajlar