Dalamar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Selam arkadaşlar, bütün sc ci patilere sesleniyorum , şu an elimde battle.net serveri (pvpgn) imkanı var ama bu işe girmek için belli bir player sayısı gerekiyor. Acaba açsak kaç kişi gelir? Eski Snn ve Medicgs kadar olmasada acuk dolsa ne mutlu bize =)[signature][hline]In RunUO We Trust Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ben gelirim =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 sylveria ile ilgili baglanti programlarini scuniverse.com dan cekebilirsiniz . bazi aksamlar 40 kisi kadar oluyoruz serverda . bunun disinda 2 server daha var ama kimse girmiyor . yanlis anlama olmasin isteyen acabilir tabii ama ben genede bir hatirlatmada bulunayim istedim . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 25 Eylül 2004 15:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Bitane warcraft acsak bayagi kisinin ilgilenecegini saniyorum.. Hmmmmmmmmmmm....[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Ben de gelirim. Tabe önce sc'ı download edebilirsem. 200 mb/1.3 gb daa.. :) Siz neler gerektiini sööleyin yeter..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 sc bw ile birlikte 200 mb filam enrden ciakrdin 1.3 gb die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Bilmiorum valla. Bittorent ile suprnovadan indiriorum. SC+BW+Patch+CD-Key Generetor 1.3 gb..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 abi videoları da indiriyorsun sen. ikisi beraber, seslerden de feragat edersen 110mb filam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Beyler pek bittorentten çakmıorum ama dediklerimi sırayla yapın beni annicaksınız.. 1)www.suprnova.org'a girin. 2)Search tuşuna tıklayın. 3)Searh boşluğuna Starcraft yazın.(All words ve "in" torrent names seçili olsun) 4)Main category all, sub category çizgi olsun. 5)Order boşluğunda "by" size ve descending seçili olsun. 6)En aşşaıdaki searche basın. Starcraft, brood war ve 2'si dahil herşeyin olduu 3 link çıkıo. Bende tabi hepsinin olduu linke tıkladım. O da 1.3 gb.. Hatalı mıyım?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 sen hatali degilsinde oyun 2 cd 2 sini toplasan 1 gb etmez (900mgb tan daha az sanirim) . yani o iste bir kolpa var gibi . hatta bir turk sitesinden 110 mgb lik crackli versiyonunu indirebilirsin ama adresini unuttum .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 26 Eylül 2004 11:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 18 milyona orijinal SC+BW kutuları var etrafta. Bari şu oyunu orijinal edinin.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bazı yerlerde 14 milyon ama bazı arkadaslarımız halen kacka oyunlara takmıs vaziyette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Xuha! Yok ya üstüme gelmeyin. Kaçak manyağı deilim. SC+BW nerde 18 milyon?? Neredeyse kaçağı fiyatına.. Bi de orijinal!! Gördüüm yerde alırım..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 www.weblebi.com dan istersen 21 milyon ist te mnegavizyonda 18 bazen promosyon olursa 14 mil filam hatta biraz arama yaparsan daha epey bir yer bulursun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 İnternetten alamam. Ankara'da oturuyorum. Buna uygun bişiler bulsan.. :) Neys bende ararım tabe..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 internetten neden alamiyorsun onu anlamadim ? dukkana gidi almaktan daha kolay . dedigim gibi kredi kartida gerekmiyor kapida odeme secenegi var weblebide . artik bu kadar seyden sonra almazsan korsan taraftarisin derler adama .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Ha öyle desenize.. Ne biliim internetten satış yapanlar kapıda ödemeye nasıl güvenioki? Ya başka birinin adresini versem.. Neys harbi şu weblebiyi bulup aliim. Zaten bittorent hem kaçak hem de şu 1.3 gbtın bitecei yok.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Pff kapıda nakit ödemeyle almak için en az 30 milyonluk alışveriş yapmam gerekiyomuş..(Bizimki 20 milyon..) Şimdi napiim silpatos, raistlin, hun korsanlık dışında?..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ben sc yi weblebiden almak icin uzuz birt kitap almıstım sende oyle yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ben mug almistim ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Ben nete koyarım sorun değil.[signature][hline]In RunUO We Trust Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Shimmy_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ya abi simdi turk battle.net demisin öle diiince olayın tadı biraz değişio. Orjinal CD key falan gerekicekmi? US WEST Europe hesabi bişimi olucak yoksa fsgs mı? hangisi olursa olsun acsan fena olmaz hani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Shimmy_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 eger fsgs deilde pvgn hesabı olursa o zaman diablo dan world crafta kadar butun oyunlar oynanir eger öyleyse hic durmayin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 bir ara turkiyede acilmasi icin tesebbusler olmustu bnet icin . hem gereksiz gorduler hemde turkiyedeki alt yapiyi begenmemislerdi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Pvpgn en güzeli bence. Ayrıca daha stabil[signature][hline]In RunUO We Trust Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar