ahmet273 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Oyunu çektim ama patchleri çekemiyorum.Connecting diyor öyle bekliyor veri transferi oluyor 2KB saniyede ama ne bu oraya yansıyor nede connectingden başka birşey görebiliyorum ki 128 adsl kullanıyorum. Supportta yazan portları açtım firewallu kapattım yine bir işe yaramadı.SP2 kullanıyorum. Bi fikriniz varsa söyleyin kafayı bozcam![signature][hline]www.overtuned.com Overtuned Modification Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bende cekiyorda ilk olarak bi 155mb cekti o bitti 811 mb cekti bunu 2mbitle cekti 10 dkda falan bitti sok oldum..Simdide 145mb bisi daha cekiyor? Ne bu kardesim 1.5 gb patch cekiyor oyundan buyuk ben akil erdiremedim bu ise..Bundan sonra bi patch falan daha cekerse artik kufur etmeye baslicam 50$ verdik patchlerden daha oyuna giremiyoruz..Abarti olmus neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 o ikinci 811mb cekti dedigin onceki patchin uzerine uygulanmis hali gibi bise yani onu cekmiosun netten hdd den den update yapio dosyalari (super anlatirim :=)[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Iyi peki bu 145mblik sey bitince artik bi tane daha cikmaz basimiza dimi? toplam bi 155 bide 145mb patchler var herhalde?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bi kac tanede 4-5 mb lik patchler var[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar