nakata Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Geforce mx4 128 mb ekran kartı satıyorum 50 milyon lira... İstanbul icindir. Teşekkürler (pm den ulasabilirsiniz)
mono Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 vay, daha iyisi yolda anlasilan :) bump.[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 cahıllık olucak ama kac x agp bu meret :)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 yok benım board agp 4x de o yuzden sordum uyuyorsa alıcaktım :)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 50 milyona iyiymiş valla ama onunla artık yeni çıkan oyunlardan kaçı çalışır muamma.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Öne çıkan mesajlar