tijsverwest Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Herkeze öncelikle selam. Şimdi arkadaşlar ben WoW u almak istiyorum fakat annem kredi kartını vermiyor bende kendıme bı kredi kartı acıcam 200 mil lik iste kac mil giderse gitsin bu wow ıcın ondan sonra 2-3 ay para her ay 10 dolar yatırcam wow accountum ıcın fakat bi sorunum var herkez mail falan diyor.Bende mailime gelmesi icin napıcam bide ben wow'u pack olarak almak istiyorum ya yanı böyle cdkey ı beklicem falan urasmam sızce tahmınen ne zaman cıkar cıkmadan hangi siteyi önerirsiniz en güven ve hız olarak bide bana arma motoruna bak demeyın her msj farklı farklı valla gına geldi okumaktan sıkıldım herkez boş boş cevap vermiş kısaca aradıklarımı bulamadım. yardımcı olursanız sevınırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tijsverwest Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bide bu nvdia yi anlatırmısınzı ben 2 ay once ekran kartı aldım gfx5700 256 mb falan bununla bı şans falan yakalayamam dımı =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 oyunun awrupada cıkmasına daha var ocak-subat gibi avrupada oynanmaya baslanır sanırımsen acele etme o mail olayı ıse beta testerlık ıcın biraz gec kaldın ama bosver zaten burdan kımseye daha cıkmadı :D nvidia ıcınse onun ıcınde sitesinden basvuru yapman lazımdı oda gectı onuda salla en temizi ocak-subat aylarını bekleyıp rahat rahat oynamak ama oyunu temın etmede biraz sorun yasayabılırsın malum kredı kartı fılan lazım ama halledersın herseyı[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tijsverwest Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 eyw peki hangi siteden sipariş vercem preorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar