Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Ben haberlerde izlemiştim baya oluyo , bunun gömleklisini satıyolarmıştı , daha bi şey oluyomuş[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Yalnızlık adama neler yaptırtıyo :)[signature][hline]Allah kahr bela..
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 harbiden japonlar da aştılar ya klimalı gömlekten sonra şimdi de bu bunlar nası yapıyolar[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ya yastiga sarilip uyuyanlar yok mu? vaar e iste,bu da ole bisi o sekle girmis yastik iste biraz daha inandirici olsun diye gomlek seklinde yapmislar hehe bence sey yapsinlar kol bolgesinin alt kismina yorgani baglasinlar, bi de ortunebilinsin kis geceleri icin ideal olur hehe[signature][hline]Silence in the studio!
bega Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 içten ısıtma sistemi de var mı acaba? gerçek insan kolu imajını tamamlamak için?[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Seyarlara çıkar 1-2 hafta sonra. Adam bi tane beline bi tane de boynuna dolar kolları satar sokakta[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa
Öne çıkan mesajlar