L'amante Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Bugün sınav başvurusunun son günü. İnternetten parayı yatırıp başvuru yapmak istiyorum ama ÖSYM sınavlarında KPDS görünmüyor. DARI 2-1 diye bir şey görünüyor. Neden böyle, son gün olduğu için mi? Fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 nasıl gözükmüyor aday işlemleri kısmından giriceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 banka sistemini diyor tek seçenek varsa seç güncle sınavı açıyor bankalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 başvuru için ödemenin yapılması lazım diyor nereye yapıyoruz ödemeyi acil bi cevap versenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 bankaya tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 buldum onu şimdi de hangi dil olduğunu nasıl seçiyoruz onu sınava girince mi veriyorlar nasıl oluo yani direk burdan kpds sonbahar seçitim oturum 1 dio yatırıorm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Parayı yatır, sonra OSYM ye gir. Oradan aday işlemlerinden seçiyorsun nerede gireceğini v.s. Ben gündüz explorer la denemiştim. İnternet bankacılığında sorun çıkardığı aklıma geldi chrome la denedim, 5 dk. içinde hallettim biraz önce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 la isbankasıyla yatmıyo mu bunun ücreti :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 hallettim print ettim dekontla başvuru kağıdınıda sorun çıkmasın diye hadi bakalım almanca yardırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar