Sensible Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Ben yakın bir zamanda yeni bir bilgisayar alıcam,çok iyi anlarım neyin ne olduğunu falan ne alacağımı biliyorum 10 yıldır bilgisayarla yakından ilgiliyim. Fakat bilgisayarı satın aldığım adamlar bilgisayardan hiç çakmıyor. Elin ilkokul menzununu falan bilgisayarcıya koyuyolar iki şey öğretiyolar sonra adam salak salak şeyler yapıyor,salak bi fan takıyor falan. Neler yaptığını yazamicam burda çok uzun,2 yıl önce konfigürasyonu verip bilgisayarı aldıktan sonra içini açtığımda şoka girmiştim. Şimdi ben gidip tek tek parçaları alıp bunları kendim kurmak istiyorum ama nasıl kuracağım hakkında pek bir bilgim yok. Ekran kartı cdrom/writer vs winxp tanır heralde ama gerisini bilmiyorum ilk açılış için ne yapmalı,anakart harddisk falan.. Yardımcı olurmusunuz[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 daha önce format atmışsındır pcne biliyorsundur neredeyse onunla aynı olay tek fark pcyi tamamladıktan sonra pcyi bootable diskle açıp(cd de olur) format atacaksın hdd e çünkü yeni hdd alınca format atmak gerekiyor gerisi format sonrası ile aynı kurucan windows yada başka bi os ardından cdleri vardır her aldığın parçanın neredeyse onlar yardımıyla driverlarını tanıtıcaksın işletim sistemine, cdromları ve hddleri otomatik tanır sen anakart driverlarını(ses kartı ethernet kart vs.) ve ekran kartı monitör gibi parçaların driverlarını tanıtıcan. bu kadar olay gözünde büyütme kendine güven çok kolay sadece biraz dikkat gerekiren bir olay cpu/mainboard/fan ı takmak gerisi dahada kolay. kolay gelsin[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Okadarmıydı ya? Ehe çok sağol[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 evet :)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bilgisayar dergilerinin forumlarında vardı baya açıklamalı istersen bi bak oralara (şimdi anlatamam bi saat :) )[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. içinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar