huun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 kulak bir sure sonra kapanir bir sey takmazsan . kalici bir deformasyondan bahsedilemez .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 farklı bi açı şeref....[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: son mesajları okuyamadım ama buna cevap vermek istiyorum. islam dinine göre o beden senin değil. bedenin sadece sana dünyada ödünç verilmiştir ve ona iyi bakmak senin vazifendir. (emanete iyi bakma meselesi) ne yani şimdi ben kedimle oyun oynamayacak mıyım yanlısıkla tırmalar da iz kalır diye? isteyen istedigi yerine istedigi dövmeyi yaptırır. kimse de karısamaz[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: huun, 30 Eylül 2004 21:34 tarihinde demiş ki: kulak bir sure sonra kapanir bir sey takmazsan . kalici bir deformasyondan bahsedilemez . Dövme defarmasyon mu yapıyor bu ?? hani abuk bi dövme yapıp askere gidersen tekme tokat olarak döner ve defarmasyon yapar ama aksi taktirde yeterli hijyen ortamında yapılmış bir dövmenin defarmasyonu yoktur.. Derinin hemen altına boya enjekte edilmek sureti ile uygulanır yani islami inançta ki vucudun heryerine su deymeli olayına engel olmaz.. E yani caiz? yada hatam nerede?[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: huun, 30 Eylül 2004 21:34 tarihinde demiş ki: kulak bir sure sonra kapanir bir sey takmazsan . kalici bir deformasyondan bahsedilemez . Röeh mantığa bak.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ben caiz olup olmadigi konusunda gorus belirtmedim ancak dovmenin bir deformasyon oldugu acik . derine ciddi operasyonlarla bile tam olarak duzeltilemeyecek bir seyler yazdiriyor/cizdiriyorsan bu deformasyondur . sonucta vucutta dogal olmayan bir sey . ben bunu soyledim . caiz demedim caiz degil demedim .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: kawa, 20 Mayıs 2004 13:48 tarihinde demiş ki: Konu açılmışken (açmışken) devam ediyim ve son aldığım bu bilgiyi size söyliyim dedim. Geçenlerde Diyanet İşleri Başkanlığına bir mail atmıştım dövme ile ilgili işte onun cevabını aynen buraya koyuyorum buyurun; "Hz.Peygamber, (s.a.v.), insanın tabii görüntüsünde değişiklikler yapılmasını hoş görmemiş, dövmeyi yapan ve yaptırana da Allah'ın rahmet etmeyeceğini bildirmiştir. (bkz. Buhârî, "Libas", 87) Vücuda zarar vermezse dövmenin operasyonla vücuttan giderilmesi gerekir. Operasyon vücuda zarar verirse ve operasyondan sonra vücutta çirkin bir manzara kalacaksa dövmenin kazıttırılması gerekmez. Fakat yaptırılan dövme, gusle ve abdeste engel değildir." Sanırım bununla ilgili son noktayıda koymuş oluyoruz. [signature][hline]Hayat sövmeyince de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: Penthesilea, 30 Eylül 2004 22:47 tarihinde demiş ki: Röeh mantığa bak. okumadan ziplamak nasil bir mantik ? okdugunu anlamamak mustesnadir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: BonePART, 30 Eylül 2004 13:26 tarihinde demiş ki: En son istanbul muftulugu dovmenin abdest almaya engel olmadıgını ama peygamberimizin tasvip etmedigi bişi oldugunu solemişti Peygamber zamanında temiz diye anılan şey, şimdinin pisi yalnız bunu da unutmayın. Hz. Muhammet zamanında yapılan dövme ne kadar temiz olabilir sence? Çağda yaşamalıyız, misfak (misvak? arapça bilmiyorum, diş temizlenen çubuk işte) ile diş temizlemek ne kadar mantıklıysa (peygamber öyle yapıyordu diye yapan tipler var) bu sebeple dövme yaptırmamak da o kadar mantıklı bence.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: huun, 30 Eylül 2004 22:49 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 30 Eylül 2004 22:47 tarihinde demiş ki: Röeh mantığa bak. okumadan ziplamak nasil bir mantik ? okdugunu anlamamak mustesnadir . Deforme kelimesine kattığınız anlamlardan ötürü sizi kutlar, tartışmaya girmeyeceğimi belirtmek isterim. Saygılar.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 amaan şimdi dövme caiz midir diye tartışyoruz şaka gibi, hani hepimiz imanda eksiksiziz ya :D Yaptır gitsin kardeş Günahı Boynuma[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 bi dakka sunu annamadım sailor beden emanettir demişsin.. bu biraz sacma geldi nedense.. çünkü gercek olan, ruhun tanrıya ait olduudur .. beden dünyadaki herhangi bişiden farksızdır tanrı için.. bi agaçı kesmek bi hayvanı öldürmek veya bedeni herhangi bi şekilde deforme etmek ..aynı şeydir O nun gözünde.. bi vazife olarak görmemize gerek olmadını düşünüorm .. tanrı maddi şeyleri pek önemsemez zaten, manevi deerlerdir önemli olan O nun için.. [Bu mesaj driftintosin tarafından 30 Eylül 2004 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: Penthesilea, 30 Eylül 2004 22:51 tarihinde demiş ki Deforme kelimesine kattığınız anlamlardan ötürü sizi kutlar, tartışmaya girmeyeceğimi belirtmek isterim. Saygılar. Deformasyon : Biçimi bozulma, biçimsizleşme. kaynak : tdk.gov.tr derinin rengini degistirip , dogal olmayan sekiller yazip/cizersen bu deformasyondur yani bicimini bozmaktir . biçim : [b]Dış görünüş, şekil . kaynak :tdk.gov.tr tartisacak bir sey olmadigini takdir ettigin icin ne kadar sevinsem azdir . kelimeleride kendi atfettigimiz anlamlariyla degil herkesin bildigi anlamiyla kullanirsak bu cesit karisikliklarla karsilasmayiz .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 30 Eylül 2004 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 bu ne be yukardaki mesaj neden boyle cikti ? ilahi gucler sanirim sonunda duruma el atti . ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: huun, 30 Eylül 2004 23:00 tarihinde demiş ki: bu ne be yukardaki mesaj neden boyle cikti ? ilahi gucler sanirim sonunda duruma el atti . ^^ nihahaha :D :lol: Kardeş Sen müftülüğe git direk seni müdür yapsınlar[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 defarmasyon = biçim şekil bozulması biçim= dış görünüş ve dövme defarmasyon ise biçim değişiyor demek istiyorsun.. bende diyorum ki hyr sadece RENK değişiyo Dövmesi olan bir arkadaşın varsa bi incele :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 bicim = dıs gorunus demis ama tdk . renkte dis gorunuse dagil degil mi ? benim yola cikis noktam budur . ha ben caiz mi degil mi bir sey demiyorum o zaman bu tartismada ne isim var . tartismayi rayindan cikarmak icin gonderilmis ajan miyim ? gg no re ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 yeni konu açmiyim burda sorim dudak piercing hakkında bilgili varmı?[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ahahah[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: Maedhros_Laorx, 30 Eylül 2004 23:32 tarihinde demiş ki: yeni konu açmiyim burda sorim dudak piercing hakkında bilgili varmı? yok kardeşim del gitsin bişi olmaz olursa günahı boynuma :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | [Bu mesaj sheref tarafından 30 Eylül 2004 23:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 sevaptır.[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 yanliz dovme deriyi yakmiyo mu zaten... eh yani sonucta dovmenin altinda deri yok... canli deri var, tutup orayi yikamiyoruz. gayet de dovme konusu sorunsuzdur... sadece yediremedigi icin insanlar boyle diyolar. ne yani doguda kok boyalariyla boyayinca bi sey olmuyo da dovme yapinca mi oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 simdi din tartismasina donecek konu... muftulugun her dedigine inanma... onlara kalsa yasar nuri'yi "afaroz" edeceklerdi az kalsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Yaf dövmenin zarar verdiği falan yok. Herkesde her konu hakkında atıp tutmasa iyi olacak. Kim sallıyo zararı var diye??[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Yaşar Nuri'yi zaten sevemzdim. Bi ara sempatim oldu sonra yine dağıttı. Şimdi de ne kurdu partimi ne? Neydi ismi ahah çok komikti.. Halkın yürüyen kolumu , ahah çok değişik bişiydi..[signature][hline]#include main(void) { while(1) printf("tavuk yumurtadan cikar, yumurta tavuktan cikar, ");} [Bu mesaj nedanko tarafından 01 Ekim 2004 04:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar