Prawler Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Şimdi arkadaşlar winampı açıp müzik dinlemeye kalkınca bad directsound driver diye bi hata veriyor. Lütfen ctrl+p ile outputu değiştir demeyin çünkü olmuyor. Ses ayarları denetimi sağ altta çıkmıyor ve hata veriyor. Manuel olarak Programlar > Donatılar'dan ses denetimine geldiğimde ise Etkin karıştırıcı yok diyor ve donanım ekle'den donanım ekle diyor. Sisteme gittiğimde ise, ses kartını düzgün çalışıyor gösteriyor yani hiç sorun yok. İşletim sistemim XP bu arada. Şimdi yeni driverları çekmeye çalışıyorum. Ses Kartım Creative Live Value!. Olmazsa bana sunabileceğiniz bir alternatifiniz var mı?[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 sanırım koskoca donanım bölümünde kimse bana ayrdımcı olamıyor[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Driver'ı yüklemeyi bi de Winamp'ın sürüm eskiyse onu güncellemeni tavsiye ederim.Büyük ihtimalle bu ikisinden biriyle sorun çözülür.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bakalım umarım driverlar çözer sorunu bu arada makinenin hiçbir yerinde ses olmadıı için winampla pek alakalı olduunu zannetmiyorum[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Hiç bir yerinde yoksa Winamp'ın bir günahı yokmuş :) Driver'ı yükle bakalım bi en son olanını, umarım çözülür.Çözülmez ise kart'ı başka bir PCI slotuna takıp denemeni tavsiye ederim.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 peki kart yanmış olabilir mi?[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Ekran kartı olmadığı sürece, evet açılır.Yani açıldığını gördüm bir çok kez bozuk bir PCI kartıyla.Bunu en iyi driver'lar ile olmazsa bi de dediğim gibi PCI slotunu değiştir o da olmadı başka bir bilgisayara takıp dene derim.Onda da olmazsa kart ölmüştür.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bu arada söylemeyi unuttum sorun bir çakışma da olabilir.Yani ses kartıyle başka bir kart çakışabiliyorda olabilir.Bunu da bir kontrol etmelisin.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 şimdi yeni driverları yüklüyorum, olmadı son taktığım webcam'in karıtnı çıkarırım pci slotundan olmadı dediğin gibi kartın yerini değiştireceğim pci yuvasını zaten o da olmadı mı başka makinede deneriz.[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Yanmış senin kart Praw, geçmiş olsun :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Ya nası yanmış PCI 3 Slotunda görüyor kartı yeni driver yükledim olmadı naaptıysam olmadı tornavida yok değiştiremiyorum ya napacam ben ya delirmek üzereyim sabahtan beri bunla uğraşıyorum[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Tornavida bulup bi değiştirmen gerekiyor en son olarak yapılacak test o olacaktır.Onda da olmazsa zaten şu an büyük ihtimalle kart yanmış görünüyor :([signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ya bi de geri yükleme deniyorum, geri yükleme de yapmıyor. Anlamıyorum ya neden ya?[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 peki PCI 3 Slotunda nası gözüküyor aygıt yöneticisinde?[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Geri yükleme?[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 PCI slotu oraya birşey takılıysa ve o şey yanmış birşey olsa bile onu görür.Ama bu o parçanın çalışacağı anlamına gelmez. PCI 3 slotunda takılı değil mi?hani 2 de takılı 3 de görüyor filan gibi sapıtık bir durum olmasın.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 yok 3 te takılı,[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 win XP de geri yükleme olayı war ya[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 peki yardım etmeyin siz bilirsiniz[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Kartı bir de başka bir makina da deneyebilirsen kesin çözüme ulaşmış olursun ancak.O makina üzerinde daha fazla ne yapılabilir ben bilemiyorum.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 sound blaster live driver pack indiriyorum artık o da bi çözüm olsun[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Wİnampı tekrar yukleyebilir olmazsa ses drivelarını silip tekrar yukle o da olmazsa driver guncelle (eger eskiyse) o da olmadı maalesef format en temiz cozum...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar