Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Ragnar süper sorular sormuş, soruları yanıtlamaktan ziyade ben bir CV yazısı gördüm :) Soruların yanıtı bende merakla bekliyorum...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Yarışa Gittim Gelicem!10 Ekim Alanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmet273 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Şimdi sana verebileceğim cevaplar. 1)Sen hangi elektronik chip ateşleme kontrollü-daha doğrusu yakıt püskürtme sistemli arabada avans ayarını gördün? 2)Jeeplerdede programlama yapılamaz sanmıyorum zaten birkaç marka dışında programlama yapılamıyor fakat bunun için üretilmiş chipler var.Bu markalardan biride tabiki superchips. 3)Şimdi burada rölanti yükselebilir derece yüksek olursa.Nereden bulacağına gelirsen her otomobil için üretilmiş mutlaka bi der.eg. vardır.4000 doları gözünden çıkardıysan bunu bulmanda kolay olur. 4)Her araç için ayrı aircooler üretilmez zaten.Birkaç çeşit vardır hangisi uygunsa onu kullanırsın çok karmaşık birşeyde değildir zaten. 5)Bodykite gelince ben ne sanayi dökümü bodykit tavsiye ederim nede kullanırım. 6)V8 kaslı bi motorda manifolddan spor eksoz takılması ile sıkıştırma oranının aşırı düşmesi beklenmez zaten böyle birşey çok zor allaşkına yaa!!!Ki 4 eksozun ikisi sadece görüntü amacıyla...[signature][hline]www.overtuned.com Overtuned Modification Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmet273 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: Halfmumi, 28 Eylül 2004 04:21 tarihinde demiş ki: Ragnar süper sorular sormuş, soruları yanıtlamaktan ziyade ben bir CV yazısı gördüm :) Soruların yanıtı bende merakla bekliyorum... Sen bu mesajı yolladığında ben cevabını yazıyormuşum.Umarım ilk cevabımı okumuşsundur ne diyebilirimki anlayana sivri sinek...[signature][hline]www.overtuned.com Overtuned Modification Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: ahmet273, 28 Eylül 2004 04:31 tarihinde demiş ki: Şimdi sana verebileceğim cevaplar. 1)Sen hangi elektronik chip ateşleme kontrollü-daha doğrusu yakıt püskürtme sistemli arabada avans ayarını gördün? 2)Jeeplerdede programlama yapılamaz sanmıyorum zaten birkaç marka dışında programlama yapılamıyor fakat bunun için üretilmiş chipler var.Bu markalardan biride tabiki superchips. 3)Şimdi burada rölanti yükselebilir derece yüksek olursa.Nereden bulacağına gelirsen her otomobil için üretilmiş mutlaka bi der.eg. vardır.4000 doları gözünden çıkardıysan bunu bulmanda kolay olur. 4)Her araç için ayrı aircooler üretilmez zaten.Birkaç çeşit vardır hangisi uygunsa onu kullanırsın çok karmaşık birşeyde değildir zaten. 5)Bodykite gelince ben ne sanayi dökümü bodykit tavsiye ederim nede kullanırım. 6)V8 kaslı bi motorda manifolddan spor eksoz takılması ile sıkıştırma oranının aşırı düşmesi beklenmez zaten böyle birşey çok zor allaşkına yaa!!!Ki 4 eksozun ikisi sadece görüntü amacıyla... 1. Avans ayarı olmayan arabamı olur avans nedir timing dir demi Yani teknik dille ateşleme avansı : Silindirde sıkıştırılan yakıt-hava karışımının ateşlendikten sonra tamamen tutuşabilmesi için gereken süredir. açık filitrelerde hava sensörü içeri giren hafavı ölçüp limitleyemezse karışım bozuk olacak ve tam yanma sağlanamayacaktır buda aracın avansını bozarak motorda eksik zamanlı çalışma yapacaktır. eee bu arabada piston varsa bir ateşleme yapılıyorsan nasıl avans yok ? 2. Süperchipsin sitesindeki car listte jeep yok göremedim . (Marka :süperchips) 3. K&N Typhoon Air Intake Systems bunu sokacak yer yoksa napacaksınz Bu ise jeep için üretilmiş [Bu mesaj Ragnar tarafından 28 Eylül 2004 10:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Burada önemli olan kimin çok kimin az bildiği değil birilerine faydalı olabilmek sanmaki ben bunları yazarken senin rencide etmek gibi bir niyetim yok ama burda yanlış ve gerek siz bilgiler verilmesine karşıyım.[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yanlizcocuk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 arkadaşlardan birinin babasında su aletten var bazen biniyoruz mükemmel diyebilirim :D[signature][hline]You Cant KiLL me Cuz Im Already Inside You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 yardımlarınız için çok teşşekür ederim bizim burda bir american servis var.Aynı zamanda modifiye işleride yapıyorlar. www.modifiyem.com bu adamlara ait.Kendileri ile görüştüm.Burda bulunmasada Amerika'dan özel parçalar getirtiyorlarmış.Zaten araba USA versionu olduğu için.2000 sonrasında Eu versiyonları mevcut jeeplerin.Ayırdığım bütçe ile gerekli işlemler sonunda güzel birşeyler çıkacak gibi.Burdaki bilgileride kendilerine verdim ve zaten burda yazılı olan tavsiyelerle ile ilgili,yapılacak olanlarda var neler olduğunun tam dökümünü yazarım şuan itibari ile liste elimde değil daha yeni geldim zaten.Saygılar ve tekrar teşekkürler.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: yanlizcocuk, 28 Eylül 2004 21:49 tarihinde demiş ki: arkadaşlardan birinin babasında su aletten var bazen biniyoruz mükemmel diyebilirim :D Zevk meselesi tabi.Bizim Büyük Patron(Babama böyle sesleniriz)çok hantal ve anlamsız büyük buldu bu yüzden böyle bir araç almakta şu sıralar. Chevrolet Thao kendileri Bende isterdim böyle bişi ama benim daha yolum çook uzun ancak elimdeki ile oynar bunuda arada kaçırırım artık.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yanlizcocuk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 güzel bişeye benziyo ehe.de hummer bi bi başka tabiki.[signature][hline]You Cant KiLL me Cuz Im Already Inside You Hödöö:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 eski tahoe daha sert daha bi vahsi duruyordu hatlarini yuvarlayinca araba fazla modern durmus amerikan havasini kaybetmis izlenimi veriyor bana yenileri.ama tahoe tahoe'dur ayri konu. 5.7 litre mi bu yeni kasalarida karamurat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 walla bakmadım Apex ama bakarım motor ne geçiyor ruhsatta.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar