KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Hem dış görünüm hemde kaput altı hatta müzik sistemi tavsiyeleri neler yapılabilir aklınıza ne gelirse söyleyin çünkü bu araçla oynayacağım içimden geldiği gibi. Ps:Araç aslını aynı değildir ama aynı renk ve modeldeler.Sadece fazladan bir sunroof bulunmakta kendisinde.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 motor hakkında bişiy diyemem ama sağlam bi müzük sistemi iyi gider ayrıca klimanın felan olduğu konsolu feda edip bi lcd flat ekran ve dvd player çok şık durur ya da ekranı dikiz aynasının yerine de koyabilirsin müzik sistemi için parayı gözden çıkarırsan eğer arkaya 2 tane 40 cm sierra-pioner-jbl-infinity bass koyabilirsin bunları herhangi bir jbl ampfi kaldırır.. ayrıca kapılara da mit bass olarak infinity cok sağlam olur gerçi biraz pahalı ama.. ve konsolda da pioner deh 8900 mp çok iyi gider[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 valla bu jip bende olsun başka bişi istemem[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Pimp My Ride[signature][hline]bence kimse yanlız olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 lpg taktır :p[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bak oda bir yöntem :) ama ben alışığım benzin masrafına o yüzden pek sorun değil ee başka başka hadi patinaj sakinleri beyin fırtınası istiyoruz yada yum neyse[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Dışına fazla bişey yapılabileceğini sanmıyorum basamak ve koruma barları takmak dışında. Motor desen zzaten eşşek kadar motor war bunlarda daha ne olsn =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 üste komple açılan devasa sunroof bagaja full amfi döşe jantlar krom kaplı 22" (zenci kliplerindeki aletler gibi)taktır araziye cıkamassın ama sırf sehir içi ehe içerisine koltukların arkaya lcd ekran taktır dvd player koy hava girişi açtır kaputa , çamurlukları şişirt iyice güçlü izlenim versin tamponu yere yaklaştırmak için ekleme yaptır egzos2 tane ve tamponun tam ortasında olsun( arka tarafta tamponu yere yaklaştır ve içinden çıksın egzos sallananlardan degil bütünleşik dursun tampona, mesela x5 gibi)[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. [Bu mesaj DynamicK tarafından 20 Eylül 2004 16:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Gayet hoş fikirler peki bunu istanbulda yaptırabileceğim yerler mevcutmu[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 en basitinden o dedigim jantları yurt dısından hatta amerikadan getirticeksin trde yok galiba. modifiye vs konularda ragnar ın bilgiği bikaç sağlam yer vardır herhalde[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Şu durunca da dönen parlak jantlardan getir[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 veya arabanın heryerini komple metalik siyah renk boyat ama bütün detayları farları çıkart yeni siyah renk olandan taktır komple siyahtan başka renk olmasın bakıldıgında jantlarda ya gene siyah olsun yada krom olsun[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Çarşaf örtsün arabaya farlara da peçe taksın daha ucuza gelir ;)[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ustune carbonfiber tak derım ben sora da guzel 1 parlak jant hummer olsun arac :)[signature][hline]Film'den alıntıdır : Muhtar Amca Muhtar Amca kirayı getirdim(kira parasını getırmenın sevıncıyle) Muhtar:Yok oğlum anan ödedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Bence metalik yerine mat siyah çok daha ii olur o alete karizma durur. Ama dediğim bildiğimiz mat siyah değil hiç parlamayan pürüzlü görünen (harbi mat yani) ehe diğer ufak detaylar da taşlanmış aluminyum görünümlü olursa süpper olur :D belki önde de vinç/koruma falan...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 yakılabilir? Üstüne fake bitane makinalı tüfek eklenebilir güzel durur hele tepesi açılıyorsa aracın:P[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. [Bu mesaj Chemical tarafından 21 Eylül 2004 14:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmet273 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Açık Tip Hava filtresi Chip Tuning Silindir Kapak Taşlama Dereceli egzantrik Alterpower Katalitik konvertör sökümü Yüksek Basınç Turbo Supercharger Nitro oksit sistem Yüksek basınç benzin regülatörü Intercooler Manifolddan remus spor eksoz sistemi Eksozdan ateş çıkarma kitleri Kısa aralklıı şanzıman sistemi Piston değişimi Aklıma bu kadar geldi daha birçok şey yapılabilir sen ne kadarlık birşey düşünüyorsun?[signature][hline]www.overtuned.com Overtuned Modification Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 o arabayla en iyi binilir gezilir...:D:D:D iğrenç..[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 tahminen 4000 Euro kadar bir bütçe ayıracağım bu iş için.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 sen o 4000 euroyu bana ver ben seni 3 yıl sırtımda taşırım be!!![signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmet273 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 4000 euro güzel rakam... :) Öncelikle tabiki k&n açık tip hava filtresi Superchips chip Dereceli egzantrik Emme Manifolduna aircooler Benzin regülatörü Güzel Kaliteli bir bodykit Eksozmanifoldundan remus+ek iki tane son susturucu,ikisinin çalışmasına gerek yok.[signature][hline]www.overtuned.com Overtuned Modification Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 iyi de bu araba diesel deil mi?[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 4000 euronun 3500 eurosuna jant lastik alsan geri kanlan 500 euronlada yay al bas arabayı 35 - 55 mm arası paşa paşa gez eğer ben bi 1000 euro daha çıkartırım dersende farları ve stopları değiştir ve on ızgarayıda yine siyah ama yatay parçalı bir ızgara ile değiştir ve tavandaki bagaj taşımayı iptal et ve kaputtaki jeep yazısıda iptal misgibi bin [Bu mesaj Ragnar tarafından 27 Eylül 2004 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: ahmet273, 27 Eylül 2004 21:08 tarihinde demiş ki: 4000 euro güzel rakam... :) Öncelikle tabiki k&n açık tip hava filtresi Superchips chip Dereceli egzantrik Emme Manifolduna aircooler Benzin regülatörü Güzel Kaliteli bir bodykit Eksozmanifoldundan remus+ek iki tane son susturucu,ikisinin çalışmasına gerek yok. 1. Açık filitre oluyomu bakalım mas sensoru açık filitreyle çalışırken avansı tutuyomu mas eğer filitrenden gelen havayı ölçemezse araç rölantide istop :) eder avans tutmaz öksürür demi :) (diesel oladığını varsayalım) 2. jeep lerin ecu ları programlanabiliyormu ki chip tuning demişsin varmı bir bilgin ? ( varsa marka ve model ne ) (diesel oladığını varsayalım) 3. bu araba için üretilen dereceli egzantirik varmı ? ( varsa marka ve model ne ) (diesel oladığını varsayalım) 4. aircooler dediğin sanırım air cold intake olacak bu araç için varmı gördünmü ? (diesel oladığını varsayalım) 5. body kiti kime yaptırcaksın tr de kimde kalıp var ? Bu araca uygun bir remus varmı catback ile beraber ? sonra aracı compresyonu düsmesin ? [Bu mesaj Ragnar tarafından 27 Eylül 2004 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmet273 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Ragnar bak kardeşim ben burada kimse ile sidik yarıştırmıyorum.Otomobil dergileri okuyarak sağda solda ahkam kesmem.Küçük yaşlardan beri otomobillerle yatıp kalkarım.Sanayinin tozunu yutmuşlardan biriyim.Bir modifiye kulübümüz ve forumumuz var,9 yaşından beri her ne kadar yanlış olsada caddelerdeyim.Birçok kere bunun cezasını çektim,bu uğurda birçok kez ölümden döndüm ve birçok arkadaşımı kaybettim.Gücüm yettiğince pistlerde bulunmaya çalışırım.Yani modifiyeye senin gibi gönül vermişlerden biriyim.Bunlara rağmen Türkiye şartları yüzünden yeni şeyler öğrenmek için forumlarda olabildiğince aktif olurum.Eğer benim bilmediğim ve senin bildiğin birşeyler varsa bunu eklemenin birçok doğru yolu olmalı.Yani sende gerçek anlamda modifiyeciysen bunu başkalarının önüne geçmeye çalışarak değil onlara yeni birşeyler öğreterek göstermelisin.Bu şekilde modifiye sektörünü türkiyede geliştirebiliriz.[signature][hline]www.overtuned.com Overtuned Modification Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar