saturn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 evim doğalgaz sobalı böyle bacalı olanlardan. Yeni taşındığım için ve bilmediğimden soruyorum. bursa malumunuz lodosu ile ünlü ve alarm cihazı almak istiyorum. Bayiye sordum hem co2 hemde doğalgazı haber veren ayrı ayrı 2 alet mevcutmuş. bunlardan hangisini almalıyım. Ben doğalgazı haber vereni almaktan yanayım bacadan co2 geri teperse ve ateş sönerse ortama yayılan doğalgazı haber verir. diğer türlü bacadan gelen gaz ateşi söndürüp öyle kalabilir diyorum ama tecrübe bilgi ve fikirleri alayım beyler. şimdiden teşekkürler
throine Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 pilot alev sönerse zaten gaz emniyet sistemi oluyor bunlarda hemen gazı kesiyor kendisi. ikisinden birisini alacaksan co2 sensör al.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 sobanın bulundugu odanın penceresinde ızgara oldugundan da emin ol. yuvarlak plastik bisey oluyor genelde. soguk geliyo diye gazete kagıdı ile tıkama sakın. bu sekilde ölenler oldu bu ulkede.
Öne çıkan mesajlar