Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Elektro Gitar Kurs/Hoca

Buddha

Öne çıkan mesajlar

2 senedir çalmıyorum baya paslandım ama o düzeltilir zaten. Ama vakti zamanındada bazı hocalardan ders aldım bazıları süper gitaristti ama hocalık sıfır.

Böyle öğrencinin zamanını yemiyen kurstan önce netten egzersiz bulup öğrenciye kitlemeyen, belli bir methodu takip eden. Bazen methodun dışına çıkıp bak senin şu şu şu eksikliklerin var. Temel olarak bunları düzeltmeden hiçbişey yapamayız, önce şunları düzeltelim diyip baştan salma hocalık yapmayan bir hocaya ihtiyacım var. Olay biraz uzmana görünmek gibi öğrencinin eksiklerini görüp o eksiklere göre egzersizlere verebilecek bir hoca arıyorum. Piyasada hocalık vasıflarından eksik hatta gitaristlikten eksik kalmış ama ders veren hocaların olduğunu biliyorum. Her iyi gitaristin iyi hoca olacağı anlamına gelmediğinide biliyorum.

Tabi birde çok iyi gitar çalanlara çok üst düzey hocalar önerirler o kadar param yok. Zaten öyle hocalarda baya ilerlemiş elemanlarla çalışıyorlar. Ama yukarda bahsettiğim gibide zamanımı yemeyecek hoca önerileri lazım Ankara'da.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...