Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ben ve arkadaşım netten bilgisayarlarımızı lan da olduğu gibi bir sistemle birbirlerine bağlamak istiyoruz nasıl olabilir böyle birşey... biraz salakça oldu ama anlayan anlar sanırım...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Onun için TCP/IP bağlantısı yapabilirsiniz.Tabii bunu destekleyen oyunlar içinde olur.Sizin istediğiniz sanırım lan gibi birbirimize bağlanalım bilgisayarlarımızı görelim olmuş.Onun için XP de remote desktop var birbirinize bağlanmanızı dosya paylaşmanızı filan sağlar.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 birimiz de xp birimiz de 98se var. yok mu bööle bir program...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Radmin var.Software ücretli bir program.Onunla da bilgisayarlarınızı birbirine bağlayabilirsiniz.Yani birbirinizin bilgisayarına giriş yapmanızı sağlar.Remote Desktop gibi.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ben şöyle portal gibi bir şey arıyorumm[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Kal Ort Por[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: NuKe, 01 Ekim 2004 01:41 tarihinde demiş ki: Kal Ort Por portal diyor, vas rel por olacak :-p bak ultima damarımı azdırdın yine 1 aydır oynamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar