Heardalis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 merhaba . benim iyi bir prescot soğutucusuna ihtiyacım var . gürültü olayı pek önemli diil çünkü internet cafede duruyo makinam . yeterki deli gibi soğutsun ve 40 $ ın da üstünde olmasın . bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz? şimdiden teşekürler[signature][hline]The AmokRunner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Thermaltake in 29$ ve 40$ lık cpu soğutucuları var.Bayağı iyi soğuttukları söyleniyor ses olayı da az. www.dijitalcenter.com www.dijitaltrend.com sana hem fiyat hem de ürünler hakkında bilgi verecektir.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 thermaltake yada zalman en iyi çözümler gibi ... ses takıntın olsa idi su soğutmasi da önerebilirdim ama int kafede ise salla gitsin :)[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar