Xechelon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ewt ts 1-0 yenik umarim kurtarirlar bu arada bu saate kadar bu konunun acilmamasi dikkatimi cekti nerde TSliler??[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Admin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 2-0 oldu yazık olucak elenirse ts ..[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 2 0 ben anladım abi babamla ben maç izlemem dakka başı küfür dakka başı bişe dio izlenmio :)[signature][hline](_::_____::_)
Garlic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 90+4 hala 2-0 maalesef[signature][hline]Hell on Wheels - Motorcyclemania
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Elendi TS.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Patos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 bu hafta gordukki(en azindan ben gordum) turkiye ligi hic bir sekilde olcu degil, daha cok firin ekmek yememiz gerekiyor. demekki neymis hersey yetenek,hiz degilmis ilk once profesyonellik ve bununla birlikte ayaklarin titrememesi.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Ne oldum değil Ne olacağım denmeli...[signature][hline] V ò d à n | ICQ
jankis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bunun ilk maçı kaç kaçtı babamla türlü türlü teoriler geliştirdik spikerin dedikleri hakkında en son 2-1'de karar kıldık ama halen bilmiyorum kaç kaç ilk maç eauh[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ilk maç ts 3-0 yeniyodu 3-2 yaptılar...şimdide elendiler...[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...!
Öne çıkan mesajlar