Xechelon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ewt ts 1-0 yenik umarim kurtarirlar bu arada bu saate kadar bu konunun acilmamasi dikkatimi cekti nerde TSliler??[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 2-0 oldu yazık olucak elenirse ts ..[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 2 0 ben anladım abi babamla ben maç izlemem dakka başı küfür dakka başı bişe dio izlenmio :)[signature][hline](_::_____::_) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 bıttımı mac ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garlic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 90+4 hala 2-0 maalesef[signature][hline]Hell on Wheels - Motorcyclemania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 gecmıs olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Elendi TS.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 bu hafta gordukki(en azindan ben gordum) turkiye ligi hic bir sekilde olcu degil, daha cok firin ekmek yememiz gerekiyor. demekki neymis hersey yetenek,hiz degilmis ilk once profesyonellik ve bununla birlikte ayaklarin titrememesi.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Ne oldum değil Ne olacağım denmeli...[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bunun ilk maçı kaç kaçtı babamla türlü türlü teoriler geliştirdik spikerin dedikleri hakkında en son 2-1'de karar kıldık ama halen bilmiyorum kaç kaç ilk maç eauh[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ilk maç ts 3-0 yeniyodu 3-2 yaptılar...şimdide elendiler...[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar