Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 akşam yatmadan download a bıraktım ama downlaodlar e ye geliyor ve c de 1.8gb boş alan vardı hiçbişi çekmiyorum c ye sabah kalktım bakınırken bi anda low disk space dedi tıkladım c de 80 kb boş yer kalmış nası olur derken c deki bütün dosyaları seçip prroperties den boyuta baktım 16 gb tutuyo oysaki benim c 20gb hdd ye sahip ve suan 80kb boş gözüküyor bişiler sildim 90mb boş yer acıldı ve sonra hemen 0 kb boş yer kaldı durmadan refresh ederek izliyorum 0 kb kalana kadar durmadan hdd doluyo bi anda otomatik 87.6 mb boş yer acılıyo tekrar 0 kb a kadar gene doluyo ve otomatikman yapılıyo bunnar norton la aratıyorum suan ama nortonda 0kb kaldıgı an denk geldigi dosyayı arayamıcam diyor ne yapcam hdd gebecerek böle giderse[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 klasik çözüme ne dersin c de süper önemli dosyalar yoksa format[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QwKl Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Sana katılıyorum en güzel yol format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Önce scandisk yapmanı tavsiye ederim.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 windows takas dosyalarını başka bir sürücüye almakla başla işe. nerden yapıcam dersen; Sistem özelliklerinden gelişmişe gel. Ordan performans ı seç tekrar gelişmiş de. Altta sanal bellek ayalarına girip sanal bellek için takas dosyalarını boş bir sürücünde oluşturmasını iste .. Bundan sonra norton arama yapabilir sanırım. Bu arada geri dönüşüm kutusuna sağ tuş yapıp norton protected files ı boşaltmayı dene. 1.8 abartı bir rakam ama olur olur .. olmazsa başka varsayımlarında var geri gel :P[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: kavel, 30 Eylül 2004 16:51 tarihinde demiş ki: Bu arada geri dönüşüm kutusuna sağ tuş yapıp norton protected files ı boşaltmayı dene. 1.8 abartı bir rakam ama olur olur .. olmazsa başka varsayımlarında var geri gel :P öpüyorum en güsel yerinden boşalttım ve direk 1.8 gb geri geldi lol ya işallah baska sorun cıkmas[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 heh :-)[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Ne dandik bir programdir bu norton, kaspersky'a gecin derim ben yureginiz oynamaz :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 norton iidir. sistemini biraz koruyorsan gerekli tedbirleri alıyorsan gerisini norton yapıyor. kaspersky sux. kullandım hiç sevmedim açıkçası[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar