Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Help acaip bi virus

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

• Admin
akşam yatmadan download a bıraktım ama downlaodlar e ye geliyor ve c de 1.8gb boş alan vardı
hiçbişi çekmiyorum c ye

sabah kalktım bakınırken bi anda low disk space dedi tıkladım c de 80 kb boş yer kalmış
nası olur derken c deki bütün dosyaları seçip prroperties den boyuta baktım 16 gb tutuyo
oysaki benim c 20gb hdd ye sahip
ve suan 80kb boş gözüküyor

bişiler sildim 90mb boş yer acıldı ve sonra hemen 0 kb boş yer kaldı
durmadan refresh ederek izliyorum
0 kb kalana kadar durmadan hdd doluyo bi anda otomatik 87.6 mb boş yer acılıyo tekrar 0 kb a kadar gene doluyo
ve otomatikman yapılıyo bunnar

norton la aratıyorum suan ama nortonda 0kb kaldıgı an denk geldigi dosyayı arayamıcam diyor

ne yapcam hdd gebecerek böle giderse[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

windows takas dosyalarını başka bir sürücüye almakla başla işe. nerden yapıcam dersen; Sistem özelliklerinden gelişmişe gel. Ordan performans ı seç tekrar gelişmiş de. Altta sanal bellek ayalarına girip sanal bellek için takas dosyalarını boş bir sürücünde oluşturmasını iste .. Bundan sonra norton arama yapabilir sanırım.

Bu arada geri dönüşüm kutusuna sağ tuş yapıp norton protected files ı boşaltmayı dene. 1.8 abartı bir rakam ama olur olur .. olmazsa başka varsayımlarında var geri gel :P[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
kavel, 30 Eylül 2004 16:51 tarihinde demiş ki:
Bu arada geri dönüşüm kutusuna sağ tuş yapıp norton protected files ı boşaltmayı dene. 1.8 abartı bir rakam ama olur olur .. olmazsa başka varsayımlarında var geri gel :P

öpüyorum en güsel yerinden boşalttım ve direk 1.8 gb geri geldi lol ya işallah baska sorun cıkmas[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...