Khelben Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Arkadaşlar eski hocalarımızdan Orhan Şahin geçirdiği mide kanaması sonucunda Haydarpaşa Numune Hastanesinde bulunmaktadır şu anda. Ciddi bir kanama geçirmiştir, ameliyatında 24 ünite kan verilmiştir kendisine. Olası bir kanama daha olabilir diye, ve hastaneye o kanların verilmesi gerektiği için, şu anda B Rh (-) negatif kan ihtiyacı vardır. Eşinden ulaşmak mümkün, irtibat numarası: 0536 318 69 07 Nereye açacağımı bilemedim, sticky yapılabilirse çok memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 yaptım orhan şahin deyince hatırlamayan olabilir. katil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Durumunda gelişme var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Ben gormemistim ama esimin haberi olmus ve ilgilenmis, yakindan takip etmis ilk gun. 21 Unite kan lazim demisler, 14 unite bulunabilmis, bu yeterli demisler. Sonrasinda hayati tehlikeyi atlatti denmis. Bundan sonraki gelismelerden haberdar degiliz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Orhan Hoca'nın durumu düzelmiş arkadaşlar, herkese her şey için çok teşekkür ediyor. Başlık kaldırılabilir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Çok geç gördüm bu başlığı. Orhan hocam umarım iyidir ya üstelik benim kan grubumda B Rh negatif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar