xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 sizce bu ram kullanimi normal mi? 12gb ram olayi ne bunun anlamadim yine de 1000 tane app aciyorum en ufak yavaslama olmuyor ama anlam veremedim asagidaki rakamlara resimde birtek steam acik arka planda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 miktarlarin hangisi mana verilemeyecek duzeyde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 12gb dan geriye free kalan miktar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 hepsi normal.fakat şu 709 mb yiyen ne anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 12gb dan geriye o kadar free kalmasi hemde arka planda hic acik bisey olmamasina ragmen normal mi yani? gerci dedigim gibi sc2 aciyorum full hd full detail en ufak yavaslama bile olmuyor nasil oluyorsa ama yinede bilmek istiyorum bunun oluru nasil diye? o kernel dosyasi bende tam olarak bilmiyorum ama heralde sistem dosyasi bilgisayar epeydir acik ve zamanla buyuor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 xlaidehlevar said: 12gb dan geriye free kalan miktar simdi orda basit bi mantik var; 12gb ramin var, bunun 972mb i kullaniliyor; fakat geriye 71mb kaldigini dusunuyorsun. Durum boyle degil; sen atiyorum steam den portal actin, oynadin , bu 2gb ram tuketti. active ram olarak isaretlendi. Sonra kapattin oyunu. Bu ram inactive olarak isaretlenir. Baska programlar tarafindan kullanilabilir. Fakat bu sirada sen baska program acmaz da gidip tekrar portal i acarsan, osx hdd den okumak yerine gidip "ben bunu az once acmistim, inactive ram de kullaniyor olmaliyim" der gidip ramden yukler onu. orda bos ramin inactive + free = 9.44gb + 71mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 kharon aciklaman icin tesekkur ederim herseyi ifade etti simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar