Prawler Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Merhabalar, Şimdi bi webcam geçti elime bayağı eski kendileri, Ama elimde onun hakkında bazı bilgiler var. Hepsini paylaşayım sizle. Öncelikle hayır için bulursanız sevinirim, ama bulana ödül olarak verebileceğim 2 tane Gmail Invitation'ı var. Webcam PCI Slotuna takılıyor. Philips VGA Combo PV-CL546 Bunun bi kartı var bilgisayarın PCI Slotuna takılan, üzerinde yazanlar şunlar: 2 tane chip var siyah: Birinde : Philips 7110A WP AK4529.1 kfD9744V1 Diğer chipteyse Zoran ZR36120PQC SCD13002CI C2 ZKAF9730 Yazıyor. Acil lazım bana driverı Bulabilen olursa burdan ya da PM den ulaşabilir İnanın çok makbule geçer.[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Hangi OS için?[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Win XP[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 GE-TA bulabildin mi? özelden mesaj da attım sana[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Tam bir karın ağrısı şu driverlar. Bende aradım ama bulamadım.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar