olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Red said: sosyallik facebuka görem i ölçülüypr artık sdf öyle tabi böyle sıçmaya bile gidince @WC yazcn statusune ozaman cok sosyal oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ?!???? açılan linkteki siteye bakaçağıma, ben televizyon tarihini okumaya devam ediyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 olorin84 said: Red said: sosyallik facebuka görem i ölçülüypr artık sdf öyle tabi böyle sıçmaya bile gidince @WC yazcn statusune ozaman cok sosyal oluyosun. hahahah hakkaten öyle :)) ama uyuz oluyorum zırt pırt @blabla yapılınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 mümtaz soysal çıktı benim test sonucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 At last 157 feeds get 64 likes, 171 comments. Hatun olsam su sayilari 10a katlardim valla, bu ne lan kimse beni begenmiyormus simdi farkettim, ileti basina 0.407 begeni 1.11 yorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 internet üzerinden sosyallik analizi iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar