buraky Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Merhaba forum, 80 Kbps 44 KHZ ile yayın yapan radyomuza buyrun. Şarkılara ortak olun. http://www.jackfm.info:8080/listen.pls[signature][hline]Sonunda adam gibi mp3 indirecek site buldum yaw www.mp3kaydet.com [Bu mesaj buraky tarafından 01 Ekim 2004 00:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ses kalitesi cok guzel ama haliyle cok buff.. oluyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buraky Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 10 Kb/sec çekiyorsanız pek sorun yapmıyor. Serverın genel olarak yoğun olduğu bir saate denk gelmiştir. Gün içinde falan pek sorun olmaz.[signature][hline]Sonunda adam gibi mp3 indirecek site buldum yaw www.mp3kaydet.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 yurt dişinda bulunuyo server buffer sorunu yaratabilir dinleyicilerde[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buraky Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 yurtiçinde böyle bir kalitede streaming yapmak için trilyoner olmak gerekiyor:)[signature][hline]Sonunda adam gibi mp3 indirecek site buldum yaw www.mp3kaydet.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar