Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Kafama takıldı son anda mezuniyete pürüz çıkmasın. Yazın bölüm dışı seçmeli ders aldım fakat hocaya hangi senenin hangi dönemine ait olduğunu söylemedim. Mezuniyet defterimidir nedir ondan almıştım yaz başında baktığımda bütün bölüm dışı seçmeliler 1. sınıfın 1. döneminde görünüyor sonradan dağıtılıyor sanırım. Şimdi bu okul bana sen yaz okulunda aldığın derse yanlış dönem belirtmişsin mezun olamazsın diye birşey çıkarabilir mi önüme ya da böyle birşey başıma gelirse çözülebilir birşey midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 öğrenci işleri danışmanın yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 önce okula danış kanımca sorun çıkcağını sanmıyorum ama öğrenci işlerine danış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Gece yazmıştım onu :D okulu arayacağım bugün bir geçsin şu öğle vakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar