Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bütün çocuklardan nefret ediyorum.

Ra_d

Öne çıkan mesajlar

said:
Absolut, 30 Eylül 2004 00:13 tarihinde demiş ki:
Allahtan içimizden kimse çocuk olmadı :)
[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AntiPati, 30 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
eğlensin çocuklar nolcak, ama tabi senin için oyuncak araban daha kıymetlidir...

cocukların eglence anlayısı buysa eglenmesin kardesim sokarım oyle eglenceye[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Sosyal ağlarda paylaş

Evet çok sinir bişi ..
Kendimden bişi anlatıyım ..
Okuldan geliorum eve Annemin arkadaşı ve Ufak Çoçuğu Velet Can ..
Bi geldim salonda Yerlerde Gijoe,Gargoyles ve Arabalarım duruor ..
O OYuncaklarıma Çok değer veriodum hele bi tane Gijoe oyuncağım wardı Iskelet Mavi,Gri böle süper bişi bi baktım Kolu çıkmış..Ben Bi Dellendim Çoçuğu Odama Çağırdım Gel Oyuncak veriyim sana Diye Eline İP doladım kalın balkonuma bağladım ...
Deli etti ama ..Çoçuk anne anne diye ağlıo sonra kapıyıda kapadım tam oldu ..
Sonra bide böle gözlerimi patlattım sustu çözdüm çoçuğu ..
Çoçuk ''Anne hadi gidelim burdan'' ne oldu cocuğum ''gidelim anne yürü hadi ya'' bide hani şey olur ya böle bu yaştaki çoçuklar Annelerine emir verirler böle artist artist polimlere giriolar babalarını örnek alıolar faln ..
O Durum ama o günü hiç unutmamıştım ..
Valla Hakettiği Cezayı verceksiniz efendim bukadar ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
Sosyal ağlarda paylaş

cok kotu bi durumdur biliyorum
dovsen dovemessin bagirsan bagiramassin
bi de bunlarin bazilarinin kendilerinden beter anne babalari vardir, gidip alin su cocugu suradan dersin, ne olmus ki diye sorarlar, soylediginde de "amaan bunu mu dert ediyosun" gibi salakca laflar ederler.

aslinda asil onlarin agzina oturtmak lazim 2 tane[signature][hline]templars of steel
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ra_d, 30 Eylül 2004 19:57 tarihinde demiş ki:
valla ben kendim iki saat eğlenmek için 300 milyon vereceğimde düşünüyorum....

[spo1=300dolarla yapilicak olaylar]1 sise abso acılabilir gece klubunde
2 rus olabilir
yaklasık 100paket marlbora alınabilir
5 kisi yemek yenip hesap ödenebilir
vs.[/spo][signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..

çiptek
Sosyal ağlarda paylaş

cocuk degil mi abisi
affet
noolmus ki
bunu diyen anne babalarin cantalarini ellerinden alicaksin
cuzdanlarindan paralarini alip gozleri onunde yirticaksin
nufus cuzdani falan herseylerini

insan degilmiyim yaparim iste arada affedin nolcak diceksin

cocuktan daha kotuler evet, cocugun simarmasinin tek nednei de onlar[signature][hline]...valla!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vodan, 30 Eylül 2004 01:34 tarihinde demiş ki:
oyuncak arabalarımı oyun gereği (kazalı araba gerektiğinde :p) kırdığım oldu tabiki ama kimsenin oyuncağını kırmadım.

Ahaha Siamonla biz bunu çok yaptık çok zevkli oluyodu ehue çekiçle böle tak tak[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"
Sosyal ağlarda paylaş

madem sizin icin bu kadar degerli ve onemli seyler daha guvenli bi yere koyun benim az mi gitti lego kalelerim gemiler arabalarim herkesin deger verdigi sey ayri onlemini almassan basina bisi gelirse mizmizlanmican ders alican kitli kasaya koycan:)[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Sosyal ağlarda paylaş

Bence tamamen kapasiteyle alakalı bi olay. Ben kimsenin oyuncağını kırmadım. Hatta kendiminkileri bile kırmadım. 4 yaşına kadar bilmiyorum ama 4 yaşından sonra oyuncaklarıma inanılmaz özenirdim. Kategorilere ayırırdım falan. Hayatımın en büyük hatasını 94-95 f1 majorette serisini(tüm pilotların arabaları hatta güvenlik aracı bile vardı) diğer oyuncaklarımın arasına koymakla yaptım. Kutusu bile yırtılmayan oyuncaklarım darma duman olmuştu. Çocuklarda benden en az 4-5 yaş büyüktü. Bu tür canlıların en büyük özelliği salak olmaları ve büyüyünce lisedeki versiyonlarının ellerine geçirdikleri telefon discman gibi aletlerinizi parçalama içgüdüleridirki kaslarınız veya dayak atma potansiyeliniz yoksa içinizde derin bi uhde bırakan türden canlılardır. Bunların minyatür versiyonları arada eve gelip en şaheser en kolay oyunu beğenmeyip beni periyodik aralıklarla sinir krizi yaşatırlar. Bunlara en güzel ilaç evde onlarla ilgilenecek karşı cinsten bi abla abi (ne hikmetse hormon falan tanımadan yawşıyolar) yada okkalı bi shockerdır ki ikinci seçenek ebeveynler tarafından manyak ilan edilmenize yol açabilir. Hatta polisler de size iyi bakmayacaklardır :p[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst
Sosyal ağlarda paylaş

bir çocuk oyuncağını mı kırdı?güzel,öyleyse sne de onun kolunu kırackasınçnefret ederim herşeyi yapabileceğini zanneden ailesi tarafıdnan korunan piçlerden!ailesinin yapmadığının on katını sen yapacaksın onlara!odana mı gelmek istiyor?güzel gelsin ama 10 saniyede bir kafasına bir yumruk ymeyi de göze alsın.bilgisayar bilgisayar diye tuttururlar gelince odaya nasıl uyuz olurum buna anlatamam! bir defa hatırlıyorum da halflife deathmatch oynuyorum geldi gerizekalı komşu çocuğu.10 saat başımın etini yedi al ateş et iki defa dedim.salak bi b.k yapamadı tabi.sonra da " ama o robot adamdı" gibi salakça birşey dedi sırf skinlerden doalyı.bende ona " hayır sen salaksın yapamıyorsun işte defol git şimdi" dedim kilitledim kapımı attım dışarı.sonra yine aynı çocuğpa bir defa arkadaşım bana kalmaya geldiğinde koridorun ucundan airgun la baya bi ateş etmiştik.hatta fırsat buldukça bana yaptığı uyuzlukların öcünü alırım ondan.umarım ölür yakın bir zamanda.....şimdi kardeşi oldu aynıu şeyleri 1000 katı onun başına geli umarım.küçük çocuklardan nefret ederim! ben 4 yaşındayken bile koleksiyoncu mantığıly ayaşayan herşeye çok değer veren bir insandım.bu iki günlük piçler kim oluyorlar da benim eşyalarıma zarar vermeye kalkıyorlar?...[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

progresifim progresifsin progresif

:rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

nortor ahah antichild :)

ben genelde halat ile bi yere bağlarım ağzınıda tıkarım annesi görürse oyun oynuyoruz derim nehehe

ya şimdi aklıma geldi

natural benim koltuğa oturuyordu gta 2 oynarken
onu koltuğa bağlardım belinden oyundaki atraksiyona göre efek yapardım ahahah

gaza basınca hafif geri çekerdim sandalyeyi fren yapınca ileri iterdim polisler yumruk atınca bende vururdum makinalı ile taranıca hızlı hızlı vururdum ölünce sandalyeyi devirene kadar hayvani bi şekilde sarsardım

ahah çok komime gitti şimdi[signature][hline]mıhıhı kedi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...