Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 çok korkunçtu cehennem gibiydi herkezi kafasından asılı görünce bayağı tırstım gece gece ,... resim çıkmadıysa buradan .http://cc.1asphost.com/Arkansis/nightmare%20in%20swg.JPG[signature][hline]www.scuniverse.comwww.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead[Bu mesaj Arkansis tarafından 23 Eylül 2004 17:12 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Arkansis tarafından 23 Eylül 2004 17:12 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Arkansis tarafından 23 Eylül 2004 17:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 onlar imparatora karsi gelenler ibreti alem olsun die ole starportlarda teshir ediyolar astiktan sona, 1 haftada kaldirmiyolar curuyupo dusene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 allaha şükür imp in gücü bizi kapsayamıyo lol[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- Tel-Jilad Master Architect-Master Artisan "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Emperor un elide lightning ide heryere ulasir. Bugune kadar carpmadigi rebel kalmamistir. Herkez gibi sizlerde ona itaat etmeyi ogreneceksiniz yada digerleri gibi oleceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
estrangeds Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 asili olanlardan birinin guildi "HUNG" ya, hem de buyuk harflerle, ben ona bittim.[signature][hline]Timekszi Beqir, Eclipse. Riqeb Cleefszi, Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ben ağladım gülmekten bu sahnede vede çok korktum * fısıldar :emperor heryerde olabilir *[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 "Long Live REBELLION!!!"[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- Tel-Jilad Master Architect-Master Artisan "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 emperor kendi yasakladığı şeyleri yoldaşlarını kullandığını göseydi acaa tepkisi ne olurdu merak ediyorum. gidicem nabooya dilakçe vericem ama kabul etmiyolar sekreterine mektup yazdırıyomuş (p)imp eh tabi force olunca forcuna bereket o yaşta bile çalışıyor :)[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Benim amca Maul u da o yetiştirdi, delikanlı adam haliyle. ama gel gör ki ben rebel oldum =)[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ahah moreb'in guildi hung biliyordumda hung bir duruma düşeceğini hiç tahmin etmezdim eheh , jalain'i falan da tanımışlığım vardır gerçi ama shiverback'e yazık oldu onla bikaç kere trade yapmıştım vah yavrumun kafası getmüş[signature][hline]ATI Radeon 9800XT 256DDR Ekrankartı Kingston 2x512 DDr400 PC3200 ram Intel P4 3.0ghz 800fsb cpu ASUS P4C800 Mainboard Coolermaster 2003 Darkhardware ödüllü Wavemaster o/c kasası Vantec PCI Slot VGA Cooler Thermaltake Chipset cooler Vantec 80MM Stealth Fan Zalman CNPS-7000A Stealth CPU Fan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beygirgucu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ehe hoca o nasil imza oyle.. bu tip imzalari bir teknik destek forumlarinda, her seferinde makine ozelliklerini saymamak icin soylerler.. bir de yillarca yememis, icmemis, bilg almak icin para biriktirmis gorgusuzler soyler.. teknik destek forumunda olmadigina gore, geriye bir tek secenek kaliyor.. yok hoca ben senin sonunu iyi gormuyorum, ileride buyuyup araba aldiginda, onun markasini modelini de imzana yazarsin sen.. ne demis ecnebiler, 'get a life'.. dogru demisler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar