SnailBey Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 şimdi soyle bi durum war. cuma cumartesi ankarada olmam gerek. ama su eswc muabbetinede katiliyim diorum. oralarda sc2 oynayabilecegim cafe warmı ? benim otel hilton fln warya onun oralarda oraya yakın bilinen bi cafe warsa bi zahemt yardımcı olursaniz iyi olur.
SnailBey Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Memphis said: gel bende oyna senin ev yakınmı oraya ? yada bildiin cafe warmı hacı yakınlarda uzak olmaması daha işime gelir.
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 deil benim ev dikmende, cafelerde orjinal sc2 varmı bilmiorum genelde crackli veriyonları yüklüolar sorarım bizim cocuklara varsa yönlendirrim
Sensei Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Oyunun kurulu olduğu klasörü external belleğine (umarım vardır) yükle öyle yola çık hocam. En azından kafeye gittiğinde yokmuş yada crackliymiş gibi sorunlarla uğraşmazsın.
SnailBey Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 RamAda diye bi oteldeyim soğütözündemis otel warmi cafe memph??
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 hmm yok ama tuncalara cok uzak deil gelir alırız seni olmadı sen voleybol için gelmiomusun oralarda sporsalonu yokki -.-
SnailBey Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Haa iyi haci tunca kabul etcekmi beni siktir cekmesin. Saat kacta baslior du olay olmadi geliyim uyarsa saat swarmi eleyip cekilcem ztn
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Revangelis said: war Revangelis said: war never changes ahahah sesli güldüm.
Öne çıkan mesajlar