SnailBey Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 şimdi soyle bi durum war. cuma cumartesi ankarada olmam gerek. ama su eswc muabbetinede katiliyim diorum. oralarda sc2 oynayabilecegim cafe warmı ? benim otel hilton fln warya onun oralarda oraya yakın bilinen bi cafe warsa bi zahemt yardımcı olursaniz iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 war never changes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 gel bende oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Memphis said: gel bende oyna senin ev yakınmı oraya ? yada bildiin cafe warmı hacı yakınlarda uzak olmaması daha işime gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 deil benim ev dikmende, cafelerde orjinal sc2 varmı bilmiorum genelde crackli veriyonları yüklüolar sorarım bizim cocuklara varsa yönlendirrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Oyunun kurulu olduğu klasörü external belleğine (umarım vardır) yükle öyle yola çık hocam. En azından kafeye gittiğinde yokmuş yada crackliymiş gibi sorunlarla uğraşmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 RamAda diye bi oteldeyim soğütözündemis otel warmi cafe memph?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 hmm yok ama tuncalara cok uzak deil gelir alırız seni olmadı sen voleybol için gelmiomusun oralarda sporsalonu yokki -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Haa iyi haci tunca kabul etcekmi beni siktir cekmesin. Saat kacta baslior du olay olmadi geliyim uyarsa saat swarmi eleyip cekilcem ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 tunca bizi evine davet etsene panp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 gelin =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Revangelis said: war Revangelis said: war never changes ahahah sesli güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar