Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow us version

knight_of_rose

Öne çıkan mesajlar

us serverında kac ping alıcagınızı ve eu serverında kac pıng alıcagınızı bi düşünün pvpde cok fark olucak bence tavsiyem o ki euyu bekleyın hem usde oynayanlardan dolayı daha cok quest-class-pvp bilgisi gelir euya basladıgımızda rahat ederiz.[signature][hline]icq:140353
Sosyal ağlarda paylaş

ya şoyle bişi var yani kredi kartı sorunu yoksa us de başlarsın 1-2 ay takılırsın oyunu oğrenirsin sonra eu başaldığı zaman versiyon aynı olduğuna gore direk kayarsın euya ya da kaymazsın o zaman ki durumuna göre, bence bu kredi kartı saçmalığını yapmazsa blizzard çok iyi olacak...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse

[Bu mesaj fortinbras tarafından 30 Eylül 2004 08:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ve birkac arkadasim var buradan oynamak isteyen, gecen hafta mail atmistim baska bi topicte'de verdikleri cevabi c/p yaptim herkese aynisini yollamislar :). Yani ne "evet" diyorlar ne "hayir". Blizzard hala bu kredi karti konusunu dusunuyor sanirim, bayagi bir tepki aldi.
Isin kotusu iki taraflada cok saat farki var beni urkuten bu.. :)

[Bu mesaj mikado tarafından 30 Eylül 2004 11:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok cidden saat farkı çok buyuk sorun yaratmaz çunku senin oynayacağın serverda o zmn butun avrupalıların geneli oynar o yuzden illa adam bulursun teknik destek de zaten kaç kere işin düşecek ki csr lara o yüzden kredi kartı sorunu ortadan kalkarsa bence us serverlarında oynamak daha mantıklı...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Shindor from Prydwen
Sosyal ağlarda paylaş

valla csr sorunu cekmiyorsunuz ben stress test de 2 defa petition attım en fazla 15-20dk. bekledim o da heralde sıradandır.

Guildim 150+ kisiydi ve %90 ı US den giriyordu hiç raid kaçırma ya da grup bulamama sorunu yaşamadım.

US server olayında en iyi örnek bence Shadowbane için geçerlidir, adamlar oyun çıktıktan nerdeyse 2-3 sene sonra EU serverlarını açmışlardı, ben 1 sene filan US serverında oynadım ve US ağırlıklı clanlarda bulundum günde 1 veya 2 siege/raid oluyordu ve genelde hepsine katılıyordum.

Bu oyunlar solo oyunu değil oyuna başladıktan sonra kendine düzgün bir clan bulacaksın kalabalıkda olursa süper olur ne grup ne action sıkıntısı çekmezsiniz, açıkcası oyun çıktığında türk clanına girmeyi düşünmüyorum belki karma clan yapılırsa katılırım..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..

[Bu mesaj Guru tarafından 30 Eylül 2004 17:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aslında eu beklemek en ıyısı hem eu oyun geldıgınde oturmus olucak yok bu imba yok buna nerf olayları en aza ınmıs olucak yanı bırde sole bıse war sımdı us baslasan oyuna orda ben 2-3 ay kasıcam lvl 60 olucam yada bılemedın daha fazla guildım fılan olcak sonra eu da cıkınca eu gırıcem bana pek mantıklı gelmıyor ben sahsen o kadar oynadıktan sonra eu gırmezdım :P[signature][hline] °_°
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 30 Eylül 2004 18:05 tarihinde demiş ki:
aslında eu beklemek en ıyısı hem eu oyun geldıgınde oturmus olucak yok bu imba yok buna nerf olayları en aza ınmıs olucak yanı bırde sole bıse war sımdı us baslasan oyuna orda ben 2-3 ay kasıcam lvl 60 olucam yada bılemedın daha fazla guildım fılan olcak sonra eu da cıkınca eu gırıcem bana pek mantıklı gelmıyor ben sahsen o kadar oynadıktan sonra eu gırmezdım :P

+1
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 30 Eylül 2004 20:11 tarihinde demiş ki:
sen zannediyosunki oyun cikar cikmaz adamlar mucizevi bi patch yayinlicak ve hersey gulluk gulistanlik olcak.yanlis.
yapilan her degisiklikte bi taraf aglar bu yuzden surekli patch cikar ama hic bi zaman herkes mutlu olmaz...

yanlış şu anda warlockların keyfine diyecek yok blizzard ın forumlarında adamlar nerdeye ağlamış mutluluktan 45 sn de mage in verdiği damage output 16000 küsür ken warlockta bu süre 40 gibi bişey olmuş eskiden çok daha kötüydü baya sağlam olmuşlar acaip fazla büyü eklenmiş[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 30 Eylül 2004 20:11 tarihinde demiş ki:
sen zannediyosunki oyun cikar cikmaz adamlar mucizevi bi patch yayinlicak ve hersey gulluk gulistanlik olcak.yanlis.
yapilan her degisiklikte bi taraf aglar bu yuzden surekli patch cikar ama hic bi zaman herkes mutlu olmaz...

ya alla alla heralde hıcbır zaman oyun mukemmel olmıcak ıllakı aglayanlar cıkıcak ama eu gelene kadar oyun en azından oturmus olucak 3-4 ay az bir sure deıl bana gore[signature][hline] °_°
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...