Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 cihaz sıfır. istanbul içinde elden yapabilirim satışı. tercih eden olursa havale de ihtimal dahilinde. ama tercihim elden olması fiyat 1650 Tl pazarlık belki olabilir
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 bulgaristan dan alınıcak. talep olursa
di Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Hoca nereden bakiyorsun fiyatlara bilmiyorum ama ben gecen hafta garantisi + sigortasi + karti + navigasyon yazilimi ile birlikte o fiyata aldim TR'den. TR'de spot urunun fiyati su anda 1370 lira kadar. Haliyle garantisiz urun getiriyorsan bunun altinda getirmen lazim.
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 navigasyon var zaten de, garanti bazı ürünlerde her ülkede geçerli bagzılarında değil, arastırıcam söz konusu cihaz için. birde telefonda sigorta olayını ilk defa duyuyorum
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ek ücret karşılığı düşmeye, çalınmaya vs karşı sigorta yaptırılabiliyor telefonlar.
pcguru Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ula millet ne kadar çakal :D http://www.androidtelefonlari.com/ burdan alın :D ertesi gün elinizde aynı fiyat veya daha ucuz.
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ah abi ah çok yanlış yerlerden kovalıyorsun yurtdışından bişi getirme olayını biraz kontrol buradaki piyasayı da :)
Öne çıkan mesajlar