Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 cihaz sıfır. istanbul içinde elden yapabilirim satışı. tercih eden olursa havale de ihtimal dahilinde. ama tercihim elden olması fiyat 1650 Tl pazarlık belki olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Nerden alindi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 bulgaristan dan alınıcak. talep olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Hoca nereden bakiyorsun fiyatlara bilmiyorum ama ben gecen hafta garantisi + sigortasi + karti + navigasyon yazilimi ile birlikte o fiyata aldim TR'den. TR'de spot urunun fiyati su anda 1370 lira kadar. Haliyle garantisiz urun getiriyorsan bunun altinda getirmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 navigasyon var zaten de, garanti bazı ürünlerde her ülkede geçerli bagzılarında değil, arastırıcam söz konusu cihaz için. birde telefonda sigorta olayını ilk defa duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ek ücret karşılığı düşmeye, çalınmaya vs karşı sigorta yaptırılabiliyor telefonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ula millet ne kadar çakal :D http://www.androidtelefonlari.com/ burdan alın :D ertesi gün elinizde aynı fiyat veya daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ah abi ah çok yanlış yerlerden kovalıyorsun yurtdışından bişi getirme olayını biraz kontrol buradaki piyasayı da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar