Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 yurtdışında oturuyorum okul yüzünden. ekim ayında tr ye ugrayacagım bir. burda biraz daha ucuz elektronikler. biraz para kazanmam gerek bu aralar bu yüzden böyle bir işe kalkışıyorum. fiyat olarak 950 TL düşünüyorum. Gidip sıfır olarak alıcam aleti, kesinlikle kutusu bile açılmamıs olucak.Türkiye'ye geldigimde elden teslim edicem cihazı. ücretinide nakit olarak almayı düşünüyorum. ilgilenen olursa oyun olarak opsiyonlarınız şunlar; fifa 2011 resistance 3 killzone 3 uncharted 2+ motorstorm(bu kutu 2 oyun veriyor hediye olarak) medal of honour gran turismo 5 motorstorm apocalypse infamous 2 little big planet 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 baltalamak gibi olmasın da gnctrkcll kampanyası var 799 liraya asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Aluriel said: baltalamak gibi olmasın da gnctrkcll kampanyası var 799 liraya asdfasdf bilmiyordum. takip edemiyorum ordaki olayları. basitçe vatan computer a baktım oraya göre bir fiyat koydum. sonucta benimde 100 liralık bir karım olucak olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 PS3 yerine fiziksel olarak daha hafif ama pahada daha agir seyler getirebilirsin. Telefon, macbook air vesaire gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 evet telefon daha iyi fikir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Gitar abi çok temiz geliri var. ama önce müşteriyi bağlaman lazım sonuçta az para değil iyi bir gitar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar