tijsverwest Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 kardes ben slayer radyo olayını halettım mıllet catur cutur dınlıyo walla :) dc++ hubu acarsan super olur takılırız ayıp ettın msn yada icq varsa yazsana
SwZ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 trance techno ve electronic dinler sever ve sayarım[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
WindShade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ben varim...[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor -
Korax Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Umek'in süper mixlerini buldum. İndiriyorum,bitince sizlerde benden çekebilirsiniz tabi hub'ı kurmayı başarırsam :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Öne çıkan mesajlar