tijsverwest Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 selam millet öncelikle. simdi bu topic'i acma niyetim aramizdaki teknocu arakdasları tanımak ve arsivleri dinledikleri grublar yada dj'leri tanımak yani paticikte hic tekno dinliyen varmı diye soriyim dedim daha once tekno ile ilgili böyle bir topic açılmamış. Öncelikle bi tanısalım daha sonra sarkı paylaşımına geçeriz.
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Ben varım mesela.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
tunca Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 mouse on mars guzeldir ama teknomu emin degilim[signature][hline].
tijsverwest Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 hm sıze o zaman 2-3 adam sölim hypertraxx larspalmas dj scot project bunların secme sarkıları dj scot & hypertraxx - lars palmas slutt but bunu indirin cok güzel sonra lars palmas monkey. falan filan yanı daha var siz de söyleyin ama benımkıler energy trance
sheref Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Öncelikle Trance dinlerim. Techno demiyimde her türlü electronica müzik ilgilmi çeker. Electronica Fest. 2004 de sabahlayacak kadar ilgimi çekiyor en azından. Kulağıma güzel gelen herşeyi dinlerim kendimi sınırlamam[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn |
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Şuanda benim arşivdeki parçalar çalıyo dinlemek isteyen olursa dinleyebilir sonrada eğer dilerse DC++ aracılığı ile benden indirebilirler. Ahan radyom[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
sheref Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 I Love Trance , Patlat bizi Korax[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn |
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Ehu memnuniyetle :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Kapattım eha soğra dinnersiğiz.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Natural Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 chemical dinler:)[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Ehuhea eminim dinler :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
driftintosin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 way out west süper ötesi bi grup .. varsa albümleri almak isterim bi şekilde.. bt de babalardandır..
Numb Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hakkaten bütün teknocular buraya toplanında başlığı kilitleyip imha edelim herkes sevinsin :)[signature][hline][b] Niceleri kendi zincirlerini cözemezler de, dostlarinin azatcisidirlar[b]
Korax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Aynı şeyi metalcilerede yapsak sitede adam kalmaz heralde :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Korax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Radyo açık,trance dinliyorum.Sabah sabah trance dinleyip bana katılmak isteyenler Ahan radyom.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Korax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Buarada Traktor ile canli mix yapıyorum :-) saat 13:00 mix başladı.Dinlemek isteyenleri beklerim.Winamp ile dinleyebilirsiniz. Not:Traktor DJ Studio 2 kullanıyorum bunla fazla uğraşmadım zıçarsam mazur görün :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
sheref Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Virtual DJ denemeni tavsiye ederim pek çok mix yaptım VDj ile Turn Table kadar iyi olmasa da güzel[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn |
Korax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Oda var ama bu program daha güzel. Virtual DJ ritm'leri yanlış hesaplıyor vede ses kalitesi iyi değil. Bu program teknik açıdan daha iyi.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Numb, 29 Eylül 2004 03:17 tarihinde demiş ki: hakkaten bütün teknocular buraya toplanında başlığı kilitleyip imha edelim herkes sevinsin :) COOL! :D:D:D[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock:
Korax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Lol[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
tijsverwest Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hmm anlatın su mix olaylarını ben hıc gırmedımde mesela bazı sarkılarda cok güzel bolumler var yanı öle bir giriyor ki harbi kopartıyor mesela dj the crow mix mad creatures circle of darkness bu gothik trance yanı adamlar necromanin die bni sarkı yapmıslar asmıs ınsanlar =) isi trance a baglıyan gothikler EH neyse iste anlatın urasırız beraber
whissinn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Sımdı arkadaslar en basta size dinlediğim tarzları yazayım yazdıklarınızı okudum cohunuzun techno trance muzikleri o kdr bahımlı olarak dınlemedıhınız ve pek fazla bılmedıhınız anlasılıyo.Dinledihim tarzlar TecHnO-LoUnGE-HouSE--DeeP-TriBal-PrOGrESsIVe bunlardır ve cok geniş bi arşive sahibim benims ormak ıstedıhım bu radyo olayı nasıl acılıyo nasıl yapılıyo cunku cohu ark benden sarkı ıstıyo hepsıne yetısmek zor oluyo acıyım dıyorum bı radyo girsinler dinlesinler tabi bunu 2-3 arkadasla yapabılırım ii bililenler varsa bunu bana anlatabılırmısınız yada benle kontak kurun [email protected] ilgilelenleri ve bilgi alısverisi yapıcak arkadaslara kapım her zaman acık..
Korax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Radyo açmakla ilgili forumda yazı var. Aratırsan bulabilirsin. Yalnız radyo ile parçaları sadece dinletirsin arkadaşların indiremez.ben DC++ için bi hub kurmayı planlıyorum buraya yazıcam kurma hakkında yazı bulup kurunca.oraya girip birbirimizden parça çekebiliriz.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
tijsverwest Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 güzel bakalım kur hubu kur radyoyu =) astın hoca sen heh
Öne çıkan mesajlar