revhas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 2003 Ağustos ayından beri devam eden starwars macerama hem oldukça sıkıldığım hemde birtakım özel işlerimden dolayı bir süre ara veriyorum, en azından "combat balance" a kadar yokum. WoW un durumuna göre hiçte dönmeyebilirim. Revhas'ın account açık olucak bir süre daha ama Satto'yu cancel ettim 25 ekimde kapanıyo. Satto'dan Mayorluk ile ilgili bir isteğiniz olursa Charda'ya mesaj atabilirsiniz o size yardımcı olucaktır. Hepinizle tanıştığıma memnun oldum... diğer oyunlarda (özellikle WoW) görüşmek üzere, kendinize iyi bakın.[signature][hline]SWG: Revhas of Eclipse SWG: Satto of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 herşey tmm da hiç dönmeme ihtimali kötü oldu en kısa zamanda geri dönmen dileğiyle... :([signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Ozliyecegiz seni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Hoşçakal. Ben de bu gidişle zorunlu bırakacağım, çünkü paranoyak adminlerimiz portları kısıyo[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 en kısa zamanda donmen dilegi ile hoscakal[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakata Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 JTL geldiginde seni aramizda görmek isteriz revhascim.. Kelcho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 hıçkırıklara boğulur..... ben burda yanlız bi zabrak napcam ? kim bana geç kalma ceza yersin diyecek ? :P kim beni affedecek yönetecek ? ühüh ya ağlıcam yine tutamıyoaadfsmfmöööömmmmööhğğğğ[signature][hline]ATI Radeon 9800XT 256DDR Ekrankartı Kingston 2x512 DDr400 PC3200 ram Intel P4 3.0ghz 800fsb cpu ASUS P4C800 Mainboard Coolermaster 2003 Darkhardware ödüllü Wavemaster o/c kasası Vantec PCI Slot VGA Cooler Thermaltake Chipset cooler Vantec 80MM Stealth Fan Zalman CNPS-7000A Stealth CPU Fan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar