kiddo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Başlıktaki içler acısı nükteleri bi yana bırakalım söylemek istediğim şu. Ankaranın merkez semtleri içler acısı durumda. Her yerde kazı çalışması heryerde trafik tıkanıklığı heryerde çukur, taş, toprak, bariyer. Bu şehrin başındakilerin lego manyağı çocuklar olduğunu düşünüyorum. kişi farketmez dönem farketmez sürekli yollar kazılır yapılır kazılır yapılır. Ama böylesinide ilk defa görüyorum. Olası bütün yollar kazınmış viran durumda. Bu insanlar (ölçüler minyatürdür) 10 metre kazıp sonra diğer grup 10 metreyi düzeltirken bi 10 metre daha kazmayı akıl edemiyolarmı? Desem büyük bi altyapı çalışması oluyo herşey başlı başına değişiyo hayır oda yok. Kaldırım ve tretuvar çalışması. Şehir planlaması denen şeyden bihaber insanlar görgüsüzce asfalt dök boru döşe park yap asfalt dök boru döşe kavşak yap tarzı ilerleyişlerini(!) sürdürüyolar. Aman ne ilerleyiş. Mühendislik mimari estetik hepsini pas geçip boyuna asfalt döküyolar. Üstelik bu geleneksel belediyeler arası sidik yarışına döndüğü içinde her bölgede var. Bu insanlara zorla 5/7/24 simcity settlers seansı uygulayacaksınki fazla zeka kullanımından komaya girmezlerse iyi bi yönetici olurlar. Mesela emekten maltepeye yada balgata gidene kadar anam ağlıyo. Merkezi yollarla bağlı birbirine yakın iki nokta işte. hayır arkadaşınla sohbet ederken yada ona sarılır pozisyonda yürümek imkansız. sarılmadan birbirinize bakmadan kütük gibi ilerlemek zorundasınız. Ayrıca kötü görüntü insanın psikolojisini bozuyo. yeter be yeter.[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 sanki bir hafta önce paticikte görmüştüm bu konuyu[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 bu ilk değilki melih geldiğinden beri bitmedi bu kazı çalışmaları[signature][hline]shinsetsu desu.. [Bu mesaj Apache tarafından 30 Eylül 2004 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar