Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KanalD - X-Men yeni basladi... (22:30)


tAKA

Öne çıkan mesajlar

e güzel yani bende bu topici şimdi görüyorum görüyor musun dün yurttaki insanları seferber eder izlerdim tekrar x-meni tekrar tekrar seyredip sıkılmadığım nadir filmlerden biridir x-men[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

boşver zaten bence kusunçtu, herşeyi çevirme merakı yüzünden kırk yıllık storm fırtına wolverine de sansar olmuştu. yok mıknatıs fln o neydi be[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Serseri beni de koparmıştı. Hadi Fırtına tamam bir yere kadar (özel isim gerçi ama) Ama Sansar ve Köpekdişi rezaletlerinden sonra. (Todd var birde. Kurbağa demişlerdi galiba) Neyseki Jean Grey'e isim takmamışlar. Var ya bunlar üçüncü filmde bu geldiğinde Phoenix yerine Anka Kuşu derler :) Yada Zümrüd-ü Anka :P[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...