Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Türkiyede var mıdır? haberi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 güzel gözüküyor telefonda ben torch'dan memnun değilim. bu nasıldır acaba? dokunmatiği çok başarılı değil torch'un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 torch umdan bende memnun değilim kasım ayında bis servis taahhütüm biter bitmez fırlatıp atıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 bir türlü ısınamadım bu blackberry'lere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ya sormayın ben de sevmedim hiç birini de şirket uluslararası olunca bu tür kararları ben veremiyorum, müdüre alacaz ama bu model en eli yüzü düzgün olarak görünüyodu. =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Asıl soruya dönelim, bu model var mı Türkiye'de? (Yok gerçi galiba hiç bi sitede göremiyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Torch demişler ama klavye koymamışlar mı? Storm deselermiş bari. Eli yüzü düzgün bişi alacaksanız Bold 9900 alın hem daha şık hem de daha kullanışlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ekranına kıl oldum onun denerken. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 satsam mı acep bende de ne alacam. şu iphone 5 çıksa da bir fikrimiz olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 BiTcH_oFBaT said: satsam mı acep bende de ne alacam. şu iphone 5 çıksa da bir fikrimiz olsa az kaldı 4 ekimde açıklancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Ben memnundum Torch kullanırken fakat klavyesinin varlığını bile unutuyodum, cidden kullanan var mı onun klavyesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar