karpuz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 neden nasil oldu bilmiyorum eve geldim ve su an bilgisayar açilmiyor... açmaya çalisinca basi normal ama harddiskde "disk okuma hatasi" diyor... "ctrl alt del to restart" diyor... içinde çok önemli veriler var benim için çok önemli dosyalar var... format atmadan bu nasil düzeltilir? ne yapmam gerekir? neden olabilir ki böyle birsey? acilen yardimlariniz gerekiyor... hem de çok acil[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 yahu böyle seyler de hep beni buluyor ya ne biçim istir? böyle birsey olmasi icin olasi hicbir sebep görmüyorum... bi abim eve gelsin de kafasina kafasina vurcam[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Scandisk dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ne scandiski ya bilgisayar açilmiyor ne scandiski? sirf cevap yazmis olmak icin cevap yazip adami heycanlandirmayin lütfen[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 bios dan 2. bölümümde Yerlerini değiştir floopy i harddisk harddisk i floopy yap belki olabilir yani ordan oynasan yapabilirsin[signature][hline](_::_____::_) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 yahu ne alakasi var floppyyi harddisk yapmakla falan? harddiski görmüyor makina okuyamiyor... allah allah yahu sabah mis gibi çalisiyordu bi anda bios ayarlari mi degisti öyle sacma sey mi olur[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 denesen ne kaybedersinki?[signature][hline](_::_____::_) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 zaman?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 IDE kablonu kontrol et, sorun devam ediyorsa xp cd'si ile boot edip repair ve/veya system restore etmeyi deniyebilirsin. İşletim sisteminin çökmesi format gerektirmez. Format atmadan yeni işletim sistemini yükleyebilirsin. ps: Bu arada bı ne hiddet? Sakin biraz. [signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 yok abi sakin olamiyorum ne hiddeti dersen tüm gün kafama kafama vuruyolar okulmus dersaneymis hayvan yorgunum su an sakin de degilim... madurlardan da özür dilerim[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spirit Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 i$letim sistemini veya harddiskinde kullandigin dosya sistemini yazmami$sin.WindowsXP kullaniyosan buraya bi goz at derim. Eger windows98 kullaniyosan sistem disketiyle bilgisayari acip scandisk'i kullan.[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche ------------------------ Queljin Jinaz @ SWG [Eclipse] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 harddisk e giden ide kablonu bi çıkartıp yeniden tak olmazsa başka bi ide kablosu ile dene[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 disk okuma hatasinda ilk yapilacak is scandisktir bosuna kizmissin arkadasa . yuzey kontrolle birlikte once scandisk . sonrasinda baska bir sisteme takip hdd yi obur hdd den boot edip dene . daha da mi olmadi aliyorsun eline hdd yi data kurtarma islerinde uzman bir servise gidiyorsun .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 bosuna mi kizmisim? olabilir tabii ama bilgisayar açilmiyor scandisk nasil yapilir ki yani akil mantik dahilinde mi ki? harddiskdeki bos alan harddiskin toplam alani olarak gorunuyo su an sanki formatlimis gibi görünüyo[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 acilmayan makina restart istemez ! eger dedigin gibiyse hdd nin dosya sistemi bozulmustur . data kurtarmak biraz zor . sen dedigim gibi data kurtarmada uzman bir servise yol almaya basla . bu durumdan kurtarabilecek bazi programlar mevcut ama hem kullanmasi cok zor uzmanlik ister hemde alacagin riske degmez ayrica garantiside yoktur . gende sansimi deneyecegim diyorsan ihtiyacin olanlar easy recovery adli program ve bozuk hdd yi takip dedigim programi yukleyebilecegin bir sistem . islemleri yeni bilgisayar uzerinden yapmayi unutma ve bozuk hdd ye kesinlikle bir mudahalede bulunma - dedigim program haric- . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 30 Eylül 2004 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 www.ibas.com.tr/ bu da gerekli islemleri yapabilecek bir firmanin web adresi . fiyatlar ucuk gelebilir ama cok onemli dedigin icin bunlari tavsiye ettim . yoksa mp3 film falan kurtarma pesindeysen hic bulasma ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar