Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elektrik kesintisinden sonra %100 cpu kullanımı

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

dışarı çıkmıştım. prizden çektim psuyu kapadım bi de kalite psu olduğu için (tagan) kendi topraklama hedesi var ama takılı değildi sdf onu kasaya monteledim. şimdi iyi gibi 2 saat falan tf2 oynadım kasma falan yok idle'da da %2-3 işte normal oldu cpu.

sorun da şöyleydi tam olarak CCC.exe (atinin şeysi) %33, System (NT Kernel, explorer.exe değil) de %66'ydı (triple core dağılımı). nod32'ye cpu kalmadığından kernelle iletişimi kesdim çalışmıyorum falan diyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

bende bişey sormak istiyorum. bu psuların açma kapama düğmesi varya her bilgisayarı kapattığımızda onu off konumuna getirmenin herhangi bir zararı varmı acaba? bi de geçen gün hdmi kablosunu takarken ekran kartına tv açıktı hafif bi elektriklenme yaptı metale deyince herhangi bi zarar vermiş midir?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi nolur, 1 - 1,5k para harcadığınız o canım sistemlerinize 100tl daha kıyın da bir ups alın. Yazık günah. :( Geçmiş olsun bu arada...

emircanz, onu off konumuna getirmemen senin yararına. Neden dersen, anakart üstündeki bios pili 10 sene gidecekse açık şekilde 1 senede tüketirsin off yaparak psu'yu.

Bir de topraklama varsa bilgisayarında o statik elektriği kasanın herhangi metaline sıçraması sorun çıkartmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...