Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dropbox ve turevlerinin dosya aktarim protokolleri

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Bilginiz var midir bu konuda ? Ne tip protokoller kullaniyorlar ? HTTP, FTP vesaire pek efektif olmayacaktir. Birinde resume olayi yok, digeri de plain text. SFTP falan desem bayagi kaynak katili sunucu tarafi icin.

Neyse kisaca nedir bunun olayi ? Ya da siz olsaniz nasil yaparsiniz ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada hala protokol/yontem arayisindayim. Ozel ufak bir yazilim icin soruyorum bu arada. Boyle bir ozellik eklenecek ama neyle yapsak bilemiyoruz. Deneme yanilmayla vakit kaybetmeden hazir denenmisine konmak istiyoruz ayrica. O kadar terbiyesisiz evet.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

abi boyle internetten iste, protokolu yok bu isin, tikliyoruz, geliyo gidiyo dosyalar.

Iyi de Sukrucum simdi kalkip direkt web sunucuya POST etsem data'yi yetecek senin mantiginla ama buyuk dosyalarda ve baglanti kopmasi durumunda ise yaramayacak mesela.

Bir sekilde yarim kalmis dosya icin devam destegi verebilmem lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Mr_Hand said:

rsync en uygunu o zaman.

Abi vindozda rsync calistiricam diye cgywin falan kasamam ya. Kaldi ki 3rd party tool istemiyorum. Metodunu soyliceniz, ben oturup kodlicam.

olm dayaklık mısın? araştır işte ne bilelim kodlamayı nası yapacağını. istediğin işi görecek. alalaa. herkes de rsync kullanıyo. 3rd party falan da değil, open source sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...