di Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Selam, Bilginiz var midir bu konuda ? Ne tip protokoller kullaniyorlar ? HTTP, FTP vesaire pek efektif olmayacaktir. Birinde resume olayi yok, digeri de plain text. SFTP falan desem bayagi kaynak katili sunucu tarafi icin. Neyse kisaca nedir bunun olayi ? Ya da siz olsaniz nasil yaparsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 cifs falandır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 OYLE ATIP TUTMA OTURDUGUN YERDEN LINK VER ARTIZ!! Baya cahil kaldim bu konuda ya. Cok alakali olmasa bile verin bana link'leri okuyayim bilgileneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 amazon s3 servisi kullaniyordu dbox. orda kesin biseyler vardir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 abi wikipediada yazıyodur cifs ya. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 mesela rsync falan da incelenebilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 bu sync olayının lan üzerinden hızlı ve basit bir biçimde çalışacak versiyonu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 rsync Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 dropbox çok güvenli değil öle herkes girip bakabilio filelarınıza haberleri çıkmıştı bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 rsync son kullanıcı için çok karmaşık düzeyde. dropbox ile arasında dağlar değil gezegenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 deltacopy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Seni tokatlarim cocuk. Benim konumda benden aldigini satiyor. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Bu arada hala protokol/yontem arayisindayim. Ozel ufak bir yazilim icin soruyorum bu arada. Boyle bir ozellik eklenecek ama neyle yapsak bilemiyoruz. Deneme yanilmayla vakit kaybetmeden hazir denenmisine konmak istiyoruz ayrica. O kadar terbiyesisiz evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 rsync en uygunu o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 abi boyle internetten iste, protokolu yok bu isin, tikliyoruz, geliyo gidiyo dosyalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Mr_Hand said: rsync en uygunu o zaman. Abi vindozda rsync calistiricam diye cgywin falan kasamam ya. Kaldi ki 3rd party tool istemiyorum. Metodunu soyliceniz, ben oturup kodlicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 aquila said: abi boyle internetten iste, protokolu yok bu isin, tikliyoruz, geliyo gidiyo dosyalar. Iyi de Sukrucum simdi kalkip direkt web sunucuya POST etsem data'yi yetecek senin mantiginla ama buyuk dosyalarda ve baglanti kopmasi durumunda ise yaramayacak mesela. Bir sekilde yarim kalmis dosya icin devam destegi verebilmem lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 paket yap dosyayi, evine gonder, kart ilistir icine de, simdilik bunu gonderdim sonra devami gelicek de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 -_-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 di said: Mr_Hand said: rsync en uygunu o zaman. Abi vindozda rsync calistiricam diye cgywin falan kasamam ya. Kaldi ki 3rd party tool istemiyorum. Metodunu soyliceniz, ben oturup kodlicam. olm dayaklık mısın? araştır işte ne bilelim kodlamayı nası yapacağını. istediğin işi görecek. alalaa. herkes de rsync kullanıyo. 3rd party falan da değil, open source sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 tim, boyle konuyu baskasi acsa "google'da arasana reroro" diyecek ilk adamsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Cevabini bilmedigim soruya demiyorum oyle ya. Haliyle demezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ha bi de cifs'e falan bakacam diyosan o biraz daha çetrefilli galiba haberin olsun. alfresco denen collaboration suite'de kullanımını görmüştüm, gayet hoş aslında ama yarıda kalan transfer vs. ne olur bilemiyorum o protokolde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 di said: Seni tokatlarim cocuk. Benim konumda benden aldigini satiyor. =) pardon tim abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar