senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 biliyormusunuz böyle ıvıttırık zıvıttırık para tuzağı şeyler satan siteler var ya, hediyelik fln fistan bi buldumbuldum bide bunlardanistiyorum.com bi bunları bulabildim netten ben sizin bildiğinizde varsa onlara da bakayim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 genelde hepsi aynı yerden getiriyor malları. hepsi ingiliz malı :) yani uzun lafı kısası o diğer sitelerde de genelde aynı ürünler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ha bitanesinde olmayan diğerinde de olmuyor yani o zaman gerek yok alternatif sitelere eyw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 bunlardan istiyorum var bide, oda kesmedi dersen thinkgeek e bakıcan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ya şu too late diye bi saat var ya plastik fln ondan alcaktım da yoktu bu dediğim sitelerde, ebay fln kasmaya da gerenk yok şimdi aciliyeti olan bişi değildi zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 hemen hemen hepsinde aynı şeyler var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar