tAKA Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ben 2 adet bluetooth alsam 100'er metreden class 1, iki bilgisayari birbirine bluetooth ile baglasam internet hızında sorun yasanirmi acaba internet 1 nolu pc ye giriyor adsl modemden 2 nolu pc de bluetooth'dan 1 nolu pc den alacak interneti max 800 kb/s gibi bir trafik limiti var zaten aletlerin daha once deneyen oldumu bunu performans acisindan nasil olur?[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 100 mt bluetoth icin cok fazla . calisir ama performans alamazsin.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 20 metresi 40 milyon 100 metresi 50 milyon almisken 100 al :) denemek lazim denemekten zarar gelmez ;) sonuclari bildiririm[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ahah hadi bakalim . deneme yanilma yontemleri icin para coksa 1-2 deneme yanilma yontemi bekleyen sorunumu arkadasta gor ondan sonra al yontemine cevirebilirim :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar